Η απάντηση αναγνώστη σε ρεπορτάζ για τις μπάρες



Δημοσιεύουμε επιστολή που μας έστειλε ο αναγνώστης Γ. Μαρκόπουλος, ο οποίος έχει αντίθετη άποψη για τις μπάρες στο βουνό της Βούλας. Σεβαστή η άποψή του, αλλά όχι αποδεκτή.

“Η ενέργεια αυτή έχει γίνει μετά από πολλές εκκλήσεις από δημότες” γράφει ο Γ. Μαρκόπουλος. Δηλαδή όταν μία ομάδα πολιτών ζητήσει να κλείσει ένας δρόμος ή να καταργηθεί μία λεωφορειακή γραμμή, γιατί ενοχλείται θα πρέπει η Δημοτική Αρχή να το κάνει;;;;   Εκφράζω την απορία μου!!!

Οταν πονάει ένα δόντι, δεν κόβεις το κεφάλι. Με τη λογική αυτή πρέπει να ορθώσουμε τείχη στα πάρκα, στους δρόμους και σε κάθε δημόσιο χώρο γιατί κι εκεί αφήνουν σκουπίδια, κι εκεί εμφανίζονται οι “φίλοι(!) ρομά”, κατά την έκφρασή του με ιδιαίτερα ρατσιστικά επίθετα.

Προφανώς είναι της άποψης ότι όσο περισσότερη απαγόρευση και αστυνόμευση έχουμε, τόσο καλύτερη κοινωνία έχουμε. Δεν την ασπαζόμαστε και τα καθημερινά γεγονότα τον διαψεύδουν.


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ



Καλημέρα σας

Με αφορμή το άρθρο της κας Μπουζιάνη, που δημοσιεύσατε στο φύλλο της 14ης Φεβρουαρίου, που αναφέρεται στις μπάρες που έχουν μπει στις διαβάσεις προς το βουνό, από την προηγούμενη δημοτική αρχή, σας πληροφορώ ότι η ενέργεια αυτή έχει γίνει, μετά από πολλές εκκλήσεις και παρακλήσεις, από δημότες που (ψηφίζουν στα 3β). Ζήτησαν να κλείσει με κάποιο τρόπο, η ελεύθερη πρόσβαση οχημάτων, προς τα λοφάκια της περιοχής. Ο λόγος είναι πολύ απλός, που ίσως η κα Μπουζιάνη, τον αγνοεί. Δηλαδή ζητήσαμε να κοπεί η πρόσβαση οχημάτων, στους δασικούς δρομίσκους, γιατί διάφοροι συντοπίτες και μη, εργολάβοι(?) μπαίνουν ύπουλα και αδειάζουν μπάζα.

Επίσης την περιοχή θεώρησαν ιδανικό τόπο, να στήσουν τις "γραφικές" κατασκευές τους, οι φίλοι(?) μας ρομά, (γύφτοι, κατά την καθομιλουμένη) που κοπρίζουν, πετάνε σκουπίδια και κλέβουν τα πάντα. Επίσης διάφοροι περίεργοι τύποι, τριγυρίζουν για να κόψουν ξύλα (παρανόμως) από τα λιγοστά δενδράκια και να βάλουν και καμμιά φωτιά το καλοκαίρι...

Όλα τα παραπάνω, τα βλέπαμε καθημερινά από το σπίτι μας στο Δίλοφο και επειδή η αστυνομία δεν υπάρχει πιά ή δεν ασχολείται, μόνο η δημοτική αστυνομία επενέβαινε και μαζί με την τεχνική υπηρεσία, τοποθέτησαν μπάρες και απαγορευτικές πινακίδες.

Η πρόσβαση φυσικά, υφίσταται, για όποιον έχει όρεξη να περπατήσει ή να κάνει mountain bike ή ακόμα και moto cross...

Μόνο οι τζιπάρες δεν μπορούν να περάσουν.

Μην γράφετε λοιπόν ότι να 'ναι και δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις.

Με την ευκαιρία, οι μπάρες και οι απαγορευτικές πινακίδες, χρειάζονται συντήρηση πχ πίσω από το γυμνάσιο Βάρης δίπλα από το σουπερ μάρκετ ΑΒ.

Επίσης παρακαλώ να ξεκινήσετε μία εκστρατεία για την ενημέρωση, των ιδιοκτητών μικρών ζώων, που λερώνουν τα πεζοδρόμια και τους δρόμους, όταν κάνουν την "ανάγκη" τους. Η εικόνα της πόλης, γεμάτης ακαθαρσίες, μόνο σε προάστιο δεν παραπέμπει...Μάλλον σε χαβούζα.

 
Ευχαριστώ
Μαρκόπουλος Γιώργος
 

Σχετικά άρθρα:

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 140 guests και κανένα μέλος