Αποκλεισμός και του Κοιμητηρίου μετά τη δύση του ηλίου!

Οι παλιοί κάτοικοι της Βούλας, γνωρίζουν το βουνό ελεύθερο, έτοιμο να σε υποδεχτεί με τα κρύα και με τις ζέστες. Τους καλοκαιρινούς μήνες έβρισκαν δροσιά κάτω από τις σκιές των δέντρων και τους χειμώνες ανέβαιναν να τους φυσήξει καθαρός, παγωμένος αέρας και να αγναντέψουν τις δύο θάλασσες. Και από τη μεριά της Βούλας και από τη μεριά της Βάρκιζας.

Σήμερα είναι αποκλεισμένο με σιδερένιες μπάρες και λουκέτα. Και ανακύπτει εύλογο το ερώτημα πολλών κατοίκων, που θέλουν να ανέβουν πιο ψηλά, να μπούνε μέσα στο πράσινο, με ποια απόφαση και ποιος έχει αποκλείσει το βουνό στο καταχείμωνο. Γιατί αν ήταν καλοκαίρι, υπάρχει η δικαιολογία της πυρκαγιάς. Τώρα;

Με τον Σύνδεσμο για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού (ΣΠΑΥ) που επικοινωνήσαμε, μας απάντησαν ότι δεν πρέπει να είναι κλειστό το βουνό και δεν είναι, αλλά η επίσκεψη που κάναμε και ο φακός τους διαψεύδει. Το ακόμη πιο τραγικό είναι ότι μετά τη δύση του ηλίου κλείνουν και τη μπάρα που βρίσκεται πολύ χαμηλά, πριν το Κοιμητήριο!!!

Η ομάδα εθελοντών που ρωτήθηκε είπε ότι ο δρόμος έχει λακκούβες, ότι πάνε ζευγαράκια... και άλλα...

Θα πρέπει ο Δήμος με τον αντιδήμαρχό του που τον έχει κάνει “βουνάρχη” να απαντήσει. Θα πρέπει οι αρμόδιοι να μας απαντήσουν και να ακουμπά σε νόμους και κανόνες η απάντησή τους, όχι ψευδεπίγραφα ιδεολογήματα.

Σε λίγες ημέρες έχουμε Καθαρά Δευτέρα, ο κόσμος θα ανέβει να πετάξει αετό. Θα βρει κλειστές μπάρες;       


 

Σχετικά Άρθρα:
 
 
 
 
Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 259 guests και κανένα μέλος