Ο Δήμος Βούλας και η Δημοτικη επιχείρηση ανάπτυξης του Δήμου, οργανώνουν,  27 έως  30 Μαρτίου “Διεθνές Συνέδριο Εφαρμογών του Κοινού Πλαισίου Αξιολόγησης (ΚΠΑ) στην Αυτοδιοίκηση” το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών...

 

Διεθνές Συνέδριο Αξιολόγησης στην Αυτοδιοίκηση

με το Δήμο  Βούλας, 27 έως 30 Μαρτίου


Ο Δήμος Βούλας και η Δημοτικη επιχείρηση ανάπτυξης του Δήμου, οργανώνουν,  27 έως  30 Μαρτίου “Διεθνές Συνέδριο Εφαρμογών του Κοινού Πλαισίου Αξιολόγησης (ΚΠΑ) στην Αυτοδιοίκηση” το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στο Καβούρι.


Το ΚΠΑ αποτελεί ένα νέο κοινό εργαλείο αυτοαξιολόγησης και μέτρησης της λειτουργίας των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) και έχει ως σκοπό του αφενός να παρουσιάσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ΟΤΑ που συμμετέχει και αφετέρου να αποτελέσει ένα εργαλείο βελτίωσης των επιδόσεών του στην εξυπηρέτηση του πολίτη. Είναι ένα απλό και αποτελεσματικό εργαλείο για την οργανωτική και διοικητική αξιολόγηση των φορέων του δημόσιο τομέα.

Μέσω του προγράμματος αναπτύχθηκε η διαδημοτική συνεργασία ανάμεσα στους Δήμους Βούλας, Αργυρούπολης, Νέας Πεντέλης και Περιστερίου. Δόθηκε η δυνατότητα στους Δήμους να υπάρξει μια συγκριτική ανάλυση των ευαίσθητων σημείων στην παραγωγή έργου και στην εξυπηρέτηση του πολίτη καθώς και στην αλληλοσυμπλήρωση της αποκτούμενης γνώσης.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν είναι

1. Κοινό Πλαίσιο Αξιολόγησης στην Ευρώπη του 2008

2. Κοινό Πλαίσιο Αξιολόγησης - Τοπική Αυτοδιοίκηση - Κρατικές πολιτικές

3. Παρουσίαση Εφαρμογών

4. Το μέλλον του Κοινού Πλαισίου Αξιολόγησης


Οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο, στελέχη της Αυτοδιοίκησης και της Δημόσιας Διοίκσηης των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν εφαρμογές του Κοινού Πλαισίο Αξιολόγησης στους Οργανισμούς και στρατηγικές εφαρμογής του ΚΠΑ σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://www.caf-localgov.gr

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 131 guests και κανένα μέλος