Κυριολεκτικά την ώρα που βρισκόμαστε στο τυπογραφείο, ήρθε η καταγγελία του Δημάρχου Κερατέας και του Νομάρχη Λεωνίδα Κουρή για την ευθύνη του ΕΣΔΚΝΑ, που αρνείται κατά προκλητικό τρόπο να εφαρμόσει αποφάσεις για τα σκουπίδια...

 

ΑΘΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΚΑΙ ΕΣΔΚΝΑ

καταγγέλει ο Δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού


Κυριολεκτικά την ώρα που βρισκόμαστε στο τυπογραφείο, ήρθε η καταγγελία του Δημάρχου Κερατέας και του Νομάρχη Λεωνίδα Κουρή για την ευθύνη του ΕΣΔΚΝΑ, που αρνείται κατά προκλητικό τρόπο να εφαρμόσει αποφάσεις για τα σκουπίδια.


iatrou1.jpg

 

Καταγγέλλουμε ως ανυπόστατη, ψευδή, συκοφαντικά τα δημοσιεύματα που έχουν στόχο να μας εκβιάσουν να δεχτούμε να γίνει στη Κερατέα η νέα χωματερή της Αττικής. Σταύρος Ιατρού

 

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΔΑ

(Παράνομες Χωματερές)

Κατά τη διάρκεια της απεργίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ η Κερατέα έγινε για ακόμη μια φορά στόχος από τον ίδιο τον Πρόεδρό της με συκοφαντικές δημόσιες δηλώσεις του. Πιο συγκεκριμένα εμφάνισε ψευδώς το Δήμο Κερατέας ως αποδέκτη απορριμμάτων Δήμων της Αττικής που θα έπρεπε να οδηγούνται στα Λιόσια και τη Φυλή (δηλώσεις σε τηλεοπτικά μέσα 12/3 και 14/3).

Με αφορμή τις δηλώσεις και οργανωμένη σκόπιμη παραπληροφόρηση σήμερα 14/3 εμφανίζονται σε ημερήσιες εφημερίδες ομοιότυπα ρεπορτάζ που επαναλαμβάνουν με βαρύτατες εκφράσεις ("χρυσές δουλειές σε παράνομες χωματερές") ότι ο Δήμος Κερατέας δέχεται απορρίμματα και "εξυπηρετεί με το αζημίωτο".

Καταγγέλλουμε ως ανυπόστατη, ψευδή, συκοφαντικά τα δημοσιεύματα που έχουν στόχο να μας εκβιάσουν να δεχτούμε να γίνει στη Κερατέα η νέα χωματερή της Αττικής.

Εμείς απαντάμε στον ίδιο και στο άθλιο σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων (ΕΣΔΚΝΑ), που ταλαιπωρεί, εμπαίζει, παραπληροφορεί και πολύ περισσότερο θέτει σε κίνδυνο την υγεία εκατομμυρίων πολιτών της Πρωτεύουσας και του Λεκανοπεδίου ανά τακτά χρονικά διαστήματα πως η Κερατέα και ο κόσμος της δεν παρασύρεται και δεν εκβιάζεται από την πολιτική παραπληροφόρησης που ακολουθείται.

 

kouris.-l.jpg

 

Η ύπαρξη ακόμη ΧΑΔΑ στην Αττική αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του ΕΣΔΚΝΑ ο οποίος κατά τρόπο προκλητικό αρνείται να εφαρμόσει την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ 50910/2003), αν και έχουν περάσει τέσσερα και πλέον χρόνια από την θέσπισή της.

Λεωνίδας Κουρής, Νομάρχης

 

 

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 231 guests και κανένα μέλος