Από το Διοικητή του Ασκληπιείου, Α. Πλεμμένου, ελάβαμε την παρακάτω ενημέρωση για τη διεθνή προβολή των 6 μεγάλων νοσοκομείων της Αθήνας, από το Εθνικό Σύστημα Υγείας, προκειμένου να αποκομίσουν οφέλη από τα δισεκατομμύρια που θα επενδυθούν στην υγεία!

 

«Το "Ασκληπιείο Βούλας" μας ενώνει και μας κάνει περήφανους, οδεύοντας στην Νέα Εποχή»

Είναι μεγάλη μας τιμή που το νοσοκομείο μας επιλέχθηκε μαζί με πέντε άλλα μεγάλα και πρωτοπόρα νοσοκομεία της Αττικής (Ευαγγελισμός – Αττικόν – ΚΑΤ – Ωνάσειο – Παίδων «Αγία Σοφία») για να προβληθεί σε διεθνές επίπεδο, η επιτυχής αντιμετώπιση της πανδημίας από το Εθνικό Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Είναι γεγονός ότι η στήριξη του ΕΣΥ αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα και απέδειξε ότι χωρίς ένα δυνατό Δημόσιο Σύστημα Υγείας, αυτή ή άλλες παρόμοιας εκτάσεως Υγειονομικές κρίσεις, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Η προβολή των δυνατοτήτων και της δυναμικής που έχει αποκτήσει το «Ασκληπιείο Βούλας» στόχευε και στοχεύει στο να αισθάνονται ασφαλείς οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και βοηθάει στην διαβεβαίωση ότι το δωρεάν και Δημόσιο Σύστημα Υγείας δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα συστήματα μεγάλων χωρών και μπορεί να καλύψει οποιεσδήποτε ανάγκες εργαζομένων που θα έρθουν στην Ελλάδα στα πλαίσια μεγάλων επενδύσεων.

Επιπλέον, στα πλαίσια του προγράμματος ΕΛΛΑΔΑ 2.0 όπου προβλέπονται επενδύσεις 1.500.000.000€ στον τομέα της υγείας στην Ελλάδα, η προβολή των νοσοκομείων που έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν μεγάλο κομμάτι αυτών και να τις απορροφήσουν, είναι αυταπόδεικτα σημαντική.

Η δε προβολή των όσων έχουν επιτευχθεί και αλλάζουν την εικόνα του νοσοκομείου μέσω του επιτυχημένου μοντέλου των δωρεών, είναι αυτονόητο ότι θα βοηθήσει στην προσέλκυση ακόμα περισσότερων.

Ευχαριστούμε τους διακεκριμένους γιατρούς και εργαζόμενους που συμμετείχαν προβάλλοντας το σημαντικό έργο που έχει επιτευχθεί και αναδεικνύοντας τις τεράστιες δυνατότητες βελτίωσης και ανάπτυξης του Εθνικού Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Στην προσπάθεια αυτή και προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος ενός δυνατού, μοντέρνου και πρωτοπόρου Δημόσιου Νοσοκομείου, καλούμε όλους να συστρατευθούν. Το «Ασκληπιείο Βούλας» μας ενώνει και μας κάνει περήφανους, οδεύοντας στην Νέα Εποχή.

Ανδρέας Πλεμμένος
Διοικητής του Γ. Ν. ¨Ασκληπιείο¨ Βούλας
 

Διαβάστε σχετικά:
 

δια

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 109 guests και κανένα μέλος