Η Κτηματολόγιο ΑΕ ξεκίνησε τη διαδικασία Ανάρτησης των Προσωρινών Κτηματολογικών Πινάκων και Διαγραμμάτων  για την ΔΕ Παλλήνης σύμφωνα με το άρθρο 4 του νόμου 2308/1995 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Τα Προσωρινά Κτηματολογικά Διαγράμματα και οι Προσωρινοί  Κτηματολογικοί Πίνακες θα  αναρτηθούν στο Γραφείο Κτηματογράφησης (Φειδιππίδου  33, Παλλήνη, τηλ. 210 6666131)  του Δήμου Παλλήνης και θα παραμείνουν αναρτημένα  για  δύο μήνες  με ημερομηνία έναρξης την 26η  Σεπτεμβρίου 2011.

Εκτός από την ανάρτηση των κτηματολογικών στοιχείων στο Γραφείο Κτηματογράφησης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας προβλέπεται και ταχυδρομική αποστολή αποσπασμάτων από τους Κτηματολογικούς Πίνακες και τα Διαγράμματα, στη διεύθυνση επικοινωνίας που έχετε δηλώσει.

Επίσης  η ανάρτηση των συνολικών κτηματολογικών στοιχείων για πρώτη φορά πραγματοποιείται και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Κτηματολόγιο ΑΕ  www.ktimatologio.gr.  

Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση διόρθωσης ή ένσταση  εντός δύο μηνών (δηλαδή έως 28/11/2011).

Για τους κατοίκους του εξωτερικού  η προθεσμία είναι τέσσερις μήνες.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 83 guests και κανένα μέλος