Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας “Στις γειτονιές του Δήμου” άρχισαν με επιτυχία οι ενημερωτικές συναντήσεις του Δημάρχου Παναγιώτη Καπετανέα με τους κατοίκους του Χερώματος και του Κόρμπι...

Διάλογος με τους δημότες στο Δήμο Βάρης


Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας “Στις γειτονιές του Δήμου” άρχισαν με επιτυχία οι ενημερωτικές συναντήσεις του Δημάρχου Παναγιώτη Καπετανέα με τους κατοίκους του Χερώματος και του Κόρμπι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και στις δύο περιοχές βρέθηκαν αρκετοί δημότες και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για τον προγραμματισμό και τις ενέργειες της δημοτικής αρχής αλλά και να καταθέσουν ερωτήματα και προτάσεις για ζητήματα που αφορούν την περιοχή τους.


gitonies-varis_1.jpgΣτο Χέρωμα μια περιοχή με σημαντικές ιδιαιτερότητες (οι άνθρωποι παραμένουν όμηροι μιας παράλογης νομοθετικής διάταξης που αφήνει το Χέρωμα εκτός σχεδίου πόλης) οι κάτοικοι κατανοούν τις μεγάλες προσπάθειες του Δήμου στο ζήτημα της ενταξής τους στον ιστό της πόλης και καταδίκασαν τη στάση της πολιτείας που αγνοεί επιδεικτικά τα προβλήματά τους εδώ και τριάντα χρόνια.

Στο Κόρμπι τα βασικά θέματα συζήτησης ήταν η τρίτη ανάρτηση η οποία προγραμματίζεται για το πρώτο δίμηνο του 2010, και τα έργα υποδομής που αφορούν το Ρέμα του Κόρμπι.

Παράλληλα η δημοτική αρχή ανακοίνωσε ότι σύντομα θα παραδοθεί προς χρήση η νέα πλατεία στον Προφήτη Ηλία συνολικής έκτασης 1200 τ.μ.

Συμπερασματικά, οι κάτοικοι της Βάρης αντιμετώπισαν με θετική διάθεση την πρωτοβουλία του Δημάρχου για ανοιχτές συζητήσεις στις γειτονιές του Δήμου. Αυτός άλλωστε είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για εποικοδομητική επικοινωνία μεταξύ Δήμου – Δημοτών.


Επικοινωνώντας με τον κόσμο, ακόμα και τα πιο δύσκολα προβλήματα, με προγρραμματισμό και σωστό σχεδιασμό διευθετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι πολίτες, όταν ξέρουν ότι η φωνή τους ακούγεται, θέλουν να συμμετέχουν στα κοινά.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 132 guests και κανένα μέλος