Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θ. Γκοτσόπουλος, Κ. Ζινέλλη, Μ. Λεβαντή, Γ. Μερτζάνος, Γ. Σμέρος, Κ. Χατζηκώστα του συνδυασμού «Παλλήνη Μέλλον» που κατέχουν τη θέση της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Παλλήνης, απηύθυναν επιστολή προς το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης, για το οξύτατο πρόβλημα της αποχέτευσης. Η επιστολή αυτή έγινε μετά τη γνωστοποίηση συνάντησης των Δημάρχων της περιοχής με τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ...

Να παρέμβουμε οι αιρετοί για την αποχέτευση


Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θ. Γκοτσόπουλος, Κ. Ζινέλλη, Μ. Λεβαντή, Γ. Μερτζάνος, Γ. Σμέρος, Κ. Χατζηκώστα του συνδυασμού «Παλλήνη Μέλλον» που κατέχουν τη θέση της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Παλλήνης, απηύθυναν επιστολή προς το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης, για το οξύτατο πρόβλημα της αποχέτευσης. Η επιστολή αυτή έγινε μετά τη γνωστοποίηση συνάντησης των Δημάρχων της περιοχής με τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ.

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΝΑΦΟΡΑ

 


Θέμα: Αποχέτευση


Κε Δήμαρχε,

Όπως έγινε γνωστό πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο ΥΠΕΧΩΔΕ μεταξύ του Υπουργού, Δημάρχων των Μεσογείων και του Νομάρχη Αν. Αττικής.

Βασικό αντικείμενο της σύσκεψης ήταν οι προγραμματιζόμενοι αυτοκινητόδρομοι που θα διασχίσουν τη νότια πλευρά των Μεσογείων.

Παράλληλα, τέθηκε και σωστά το οξύτατο πρόβλημα της αποχέτευσης των υγρών αποβλήτων που καρκινοβατεί εδώ και χρόνια στην περιοχή μας. Η υπόσχεση που δόθηκε από τον Υπουργό ήταν ότι σύντομα θα γίνει νέα σύσκεψη για το θέμα της αποχέτευσης, προκειμένου να ληφθούν… αποφάσεις.

- Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που αναγγέλλονται βαρύγδουπα επικείμενες αποφάσεις για την διαχείριση των λυμάτων ενώ αυτά συνεχίζουν ακάθεκτα να τρέχουν στους δρόμους μας, να βλάπτουν την υγεία μας, να μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα και να επιβαρύνουν οικονομικά τους κατοίκους της περιοχής.

- Επειδή ήδη έχουν περάσει 2,5 χρόνια από την έναρξη αυτής της δημοτικής περιόδου χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή κίνηση ή ενέργεια για την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος.

- Επειδή το Δ’ ΚΠΣ (ΕΣΠΑ) προχωράει με άφθονα διαθέσιμα κονδύλια τα οποία και πάλι δεν χρησιμοποιούνται.

Επαναφέρουμε για άλλη μια φορά την πρόταση που είχαμε καταθέσει τόσο με ερώτηση την άνοιξη του 2008, όσο και κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού (Ιανουάριος 2009) και δεν τη δεχτήκατε, για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την αποχέτευση, για να δούμε πρακτικά τι κάνουμε.


Κε. Δήμαρχε, είμαστε βέβαιοι πως δεν πιστεύετε σοβαρά ότι αυτό που δεν έκανε ο κ. Σουφλιάς πέντε χρόνια θα το κάνει τώρα παραμονές βουλευτικών εκλογών, 15 μήνες πριν τις Δημοτικές εκλογές του 2010.

Χρειάζεται εμείς, αιρετοί και οι πολίτες να παρέμβουμε με όποιους τρόπους αποφασίσουμε όλοι μαζί για ένα θέμα που προκαλεί θυμό, αγανάκτηση αλλά και ομοφωνία ως προς τον σκοπό που επιδιώκουμε


Η ακινησία και η αδράνεια δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και επιτέλους να αντιδράσουμε με όποιο τρόπο κρίνουμε καταλληλότερο.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 110 guests και κανένα μέλος