προστίθεται η άμεση, σε πραγματικό χρόνο ενημέρωση των χρηστών

Αναζητώντας στο ΟΑΣΑ τη λειτουργία της γραμμής 116, που ακούγονται πολλά παράπονα για καθυστερήσεις στα δρομολόγια, βρήκαμε τη νέα ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ, η οποία έχει ενδιαφέρον για όσους και μόνο, χρησιμοποιούν τα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα που είναι και κομπιούτερς συνάμα.

Μέσα από το κινητό του, ο επιβάτης μπορεί να ενημερωθεί για ό,τι συμβαίνει γύρω από τις συγκοινωνίες σταθερής τροχιάς, σε πραγματικό χρόνο.

Όλα καλά, αλλά η γνώση των κινητών σε όλο το φάσμα τους είναι αδύνατη για τους περισσότερους καταναλωτές και αυτό θα το διαπιστώσετε διαβάζοντας το δελτίο της ΣΤΑ.ΣΥ.

«H ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ είναι στον «διαδικτυακό αέρα» ανανεωμένη, με σύγχρονη αισθητική και εμπλουτισμένο περιεχόμενο.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο portal συγκοινωνιών, με τεχνολογία responsive, ιδανική για προβολή σε smartphones και tablets, φιλικό προς ΑμεΑ (WCAG 2.1 Compliance), με απλοποιημένο μενού και άμεση πρόσβαση σε χρήσιμα ηλεκτρονικά εργαλεία (σύνδεση με Google Maps και Google Transit για υπολογισμό διαδρομής σε πραγματικό χρόνο και πλοήγηση στο δίκτυο της ΣΤΑ.ΣΥ., σύνδεση με τον ΟΑΣΑ για online αγορά επαναφορτιζόμενων καρτών ATH.ENA Card, 360o virtual tour σταθμών).

Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ιστοσελίδας της ΣΤΑ.ΣΥ προστίθεται η άμεση, σε πραγματικό χρόνο ενημέρωση των χρηστών του διαδικτύου, με έκτακτες ενημερώσεις, για ό,τι συμβαίνει στο δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς, καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους.

Παράλληλα, το περιβάλλον της ιστοσελίδας έγινε πιο φιλικό και λειτουργικό προς το επιβατικό κοινό, χαρίζοντάς του μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης και πληροφόρησης, με τους δυναμικούς πίνακες δρομολογίων, αλλά και την ανοικτή γραμμή επικοινωνίας. μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας.

Aφορμή για την αναζήτηση, μας έδωσαν τηλεφωνήματα με παράπονα για τις καθυστερήσεις του 116.

Γραμμή ΟΑΣΑ 116 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΒΑΡΗ -ΚΙΤΣΙ

Η ταλαιπωρία των πολιτών

Η γραμμή 116 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΒΑΡΗ -ΚΙΤΣΙ, εξυπηρετεί μία πληθώρα πολιτών, που δεν εξυπηρετεί καμμία άλλη γραμμή.

Τον τελευταίο καιρό ακούμε πάρα πολλά παράπονα για τη μεγάλη καθυστέρηση των δρομολογίων.

Η αναμονή είναι μεγάλη και άγνωστη...

Κάτοικοι της περιοχής μας τηλεφωνούν και εκφράζουν τα παράπονά τους.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 174 guests και κανένα μέλος