Η εταιρεία “Αττικό Μετρο” έχει εξαγγείλει τη διακοπή δρομολογίων του Μετρό από το σταθμό της metro.jpgΚατεχάκη μέχρι το Αεροδρόμιο, προκειμένου να επεκταθεί η γραμμή μέχρι και την Αγία Παρασκευή και να ολοκληρωθούν οι σταθμοί του Χολαργού και του Νομισματοκοπείου...

 

Σταματούν τα δρομολόγια του Metro από Κατεχάκη προς Αεροδρόμιο

προβληματισμός για τους κατοίκους των περιοχών


Η εταιρεία “Αττικό Μετρο” έχει εξαγγείλει τη διακοπή δρομολογίων του Μετρό από το σταθμό της Κατεχάκη μέχρι το Αεροδρόμιο, προκειμένου να επεκταθεί η γραμμή μέχρι και την Αγία Παρασκευή και να ολοκληρωθούν οι σταθμοί του Χολαργού και του Νομισματοκοπείου.

metro1.jpg Οπως είναι φυσικό, αυτό θα προκαλέσει μία αναστάτωση στους κατοίκους των περιοχών που εξυπηρετούνται και που έχουν βάλει πλέον στη ζωή τους το Μετρο, σε καθημερινή βάση για να πάνε στις εργασίες τους.

Δεν γνωρίζω πόσο ανέφικτο είναι να βρεθεί τρόπος να μην κλείσει, αλλά πραγματικά, είναι λυπηρό. Πάνω που έμαθαν οι κάτοικοι να ταξιδεύουν με τα μαζικά μέσα να αναγκάζονται να πάρουν ξανά τα οχήματά τους για να πάνε στη δουλειά.

Πώς έχουν προγραμματίσει να καλύψουν αυτό το κενό;

Για το θέμα έχουν καταθέσει ερωτήσεις στη Βουλή, οι βουλευτές της Περιφέρειας Βασίλης Οικονόμου και Ντίνος Βρεττός.

 

Η υπάρχουσα συγκοινωνία που εξυπηρετεί τους κατοίκους της Παλλήνης είναι:

Α.Λεωφορεία

  • 305 Λούτσα–Εθνική Άμυνα
  • 314 Δουκίσσης Πλακεντίας-Πικέρμι
  • 315 Πικέρμι-Εθνική Άμυνα
  • 319 Δουκίσσης Πλακεντίας-Σπάτα

Β.Προαστιακός ο οποίος εξυπηρετεί το Δήμο Παλλήνης με πρόσβαση για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στο σταθμό Νερατζιώτισσα (για τη χρήση του ΗΣΑΠ)


Και ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Αν. Μπουντουβάς έθεσε το θέμα και μας απέστειλε σχετικό δελτίο τύπου, στο οποίο επισημαίνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών προτείνει ο Δήμος Παλλήνης με τη βοήθεια του Νομάρχη και των τοπικών βουλευτών να μεριμνήσουν ώστε να υπάρξει:

➢ Αύξηση των προγραμματισμένων δρομολογίων της συγκοινωνίας του 315 από τις 5:30 το πρωί μέχρι τις 12:00 τα μεσάνυχτα.

➢ Νέα γραμμή Πανόραμα Παλλήνης – Σταθμός Κατεχάκη, δια μέσου των Λεωφ. Μαραθώνος και Μεσογείων με αφετηρία στο Alex Pack.

➢ Αύξηση των προγραμματισμένων δρομολογίων του προαστιακού.

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 236 guests και κανένα μέλος