Ο Ο.Α.Σ.Α (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών) ανταποκρίθηκε σε αίτημα για συγκοινωνιακή σύνδεση της περιοχής Αγ. Κυριακής Σπάτων μετά από ολοκληρωμένη πρόταση που είχε κατεθέσει ο Υφ. ανάπτυξης Γ. Βλάχος...

«Τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 323

στο Δήμο Αρτέμιδας»


Ο Ο.Α.Σ.Α (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών) ανταποκρίθηκε σε αίτημα για συγκοινωνιακή σύνδεση της περιοχής Αγ. Κυριακής Σπάτων μετά από ολοκληρωμένη πρόταση που είχε κατεθέσει ο Υφ. ανάπτυξης Γ. Βλάχος.

Συγκεκριμένα ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Σ.Α  απάντηση στον Υφυπουργό γνωστοποιοώντας του την   υπ. Αριθμ. πρωτ. 7798/ΓΕΔΣΕ/ΔΙΣΛ/03.7.08 απόφαση με θέμα «Τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 323 στο Δήμο Αρτέμιδος» αποσκοπώντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Έτσι:

  • Η διαδρομή έχει ως εξής:

Μετά την αναστροφή στο Κοιμητήριο και από την οδό Κιάφας, αριστερά Πεντηκοστής, δεξιά Τρικάλων, αριστ. Αρίωνος, αριστ. Αγ. Κυριακής, αριστ. Βένιας, δεξιά Πεντηκοστής, συνέχεια Αγ. Κυριακής, συνέχεια κανονικά.

  • Ιδρύονται οι στάσεις:1. ‘’Τρικάλων’’ με ΚΣ 790108 επί της οδού Βένιας και 10μ. περίπου προ της οδού Πεντηκοστής.2. ‘’Βένια’’ με ΚΣ790109, επί της οδού Αγ. Κυριακής μεταξύ των οδών Αθαν. Διάκου και Σκύρου.

 


Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 79 guests και κανένα μέλος