Ακόμα κι όσοι Έλληνες έχουν πεισθεί ότι είναι τελειωμένη υπόθεση μιά κάποια «Μακεδονία» ως ονομασία των Σκοπίων, αφού άλλωστε την υποστηρίζουν και τα τέσσερα από τα πέντε κόμματα της Βουλής, πλην του  ΛΑ.Ο.Σ., προβληματίσθηκαν έντονα όταν στις 7 Απριλίου άκουσαν στα δελτία ειδήσεων τον Αμερικανό υφυπουργό Εξωτερικών Ντάνιελ Φράϊντ να δηλώνει από την Ουάσιγκτον ότι: «η μακεδονική γλώσσα και ο μακεδονικός λαός υπάρχουν και δεν είναι επονομαζόμενοι»...

Η διεθνής του Σιωνισμού

πίσω από τους ψευτο - “Μακεδόνες”

 

Ακόμα κι όσοι Έλληνες έχουν πεισθεί ότι είναι τελειωμένη υπόθεση μιά κάποια «Μακεδονία» ως ονομασία των Σκοπίων, αφού άλλωστε την υποστηρίζουν και τα τέσσερα από τα πέντε κόμματα της Βουλής, πλην του  ΛΑ.Ο.Σ., προβληματίσθηκαν έντονα όταν στις 7 Απριλίου άκουσαν στα δελτία ειδήσεων τον Αμερικανό υφυπουργό Εξωτερικών Ντάνιελ Φράϊντ να δηλώνει από την Ουάσιγκτον ότι: «η μακεδονική γλώσσα και ο μακεδονικός λαός υπάρχουν και δεν είναι επονομαζόμενοι».

Και θα προβληματισθούν ακόμα περισσότερο, όταν μάθουν ότι ο «εντιμότατος» Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών για τις ευρωπαϊκές και ευρω-ασιατικές υποθέσεις, Ντάνιελ Φράιντ, είναι Εβραίος (αυτό δεν είναι κακό) και ανήκει στον σκληρό πυρήνα του σιωνιστικού λόμπι των Η.Π.Α και της Σιωνιστικής Διεθνούς (αυτό είναι πάρα πολύ κακό έως ολέθριο). Επίσης προβεβλημένο στέλεχος του σιωνιστικού λόμπι των Η.Π.Α είναι και η Αμερικανίδα πρέσβειρα στο ΝΑΤΟ, Τόρια Νούντλμαν η οποία χάρη σε αυτό το πολύ σημαντικό προσόν (της Σιωνίστριας) τοποθετήθηκε σε αυτή την άκρως σημαντική θέση, αν και κάτοχος ενός πολύ πενιχρού για τα αμερικανικά «στάνταρντς» πτυχίου, Bachelor of Arts από το άσημο κολλέγιο Choate Rosemary Hall.

Με την ιδιότητά της ως πρέσβειρας των Η.Π.Α. στο ΝΑΤΟ η Τόρια Νούντλμαν επισκέφθηκε τα Σκόπια, αμέσως μετά την Σύνοδο των ηγετών των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, όπου δήλωσε στα Μ.Μ.Ε. των Σκοπίων, ότι: «Εμείς είμαστε μαζί σας για να σας ενθαρρύνουμε. Ο αμερικανικός λαός είναι μαζί σας». Είναι επομένως ηλίου φαεινότερον ότι εφόσον η αμερικανική κυβέρνηση «είναι μαζί τους», στρέφεται απροκάλυπτα πλέον και απροσχημάτιστα εναντίον μας. Αλλά και ο έτερος υφυπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α. Μάθιου Μπράϊζα - ώ της συμπτώσεως επίσης Εβραίος και οργανωμένος Σιωνιστής-ασχολείται ενεργά με την υπόθεση της «Μακεδονίας». Επιπρόσθετα ο Μάθιου Μπράϊζα είναι και επιφανές στέλεχος του φιλοτουρκικού λόμπι στην Ουάσιγκτον. Η Ελληνο-αμερικανική Ομογένεια έχει ειδοποιήσει επισήμως, από τις 11 Ιανουαρίου 2007, την ελληνική κυβέρνηση (άλειψαν το ψωμί τους βούτυρο) για το ιδιαίτερα ανθελληνικό και επικίνδυνο ντουέτο Φράϊντ- Μπράϊζα.


Για τους ασχολούμενους με τα δρώμενα μιάς από τις κορυφαίες συμμορίες στον κόσμο, δηλαδή του πανίσχυρου πολιτικο-οικονομικού κατεστημένου των Η.Π.Α., είναι εδώ και χρόνια γνωστό ότι η οικογένεια Μπους ανήκει στο ποίμνιο μιάς από τις άπειρες αμερικανικές χριστεπώνυμες αιρέσεις. Εκείνης των πιστών της Βίβλου. Και επειδή στη Βίβλο αναφέρονται οι Εβραίοι ως ο «περιούσιος λαός» του Θεού, οι πιστοί του εν λόγω δόγματος έχουν υποχρέωση απορρέουσα από το καταστατικό της θρησκειοφανούς εταιρείας τους (οι πολυπληθείς αμερικανικές θρησκευτικές σέκτες έχουν ξεκάθαρη εταιρική δομή με ιδρυτική πράξη, καταστατικό, εγγεγραμμένα μέλη κ.λ.π.) να υπερασπίζονται παντί τρόπω και μέσω, τον «περιούσιο λαό του Θεού» και το κράτος του Ισραήλ, βεβαίως, βεβαίως! Ο πάστορας Τεξ Μαρς, επιφανής εκπρόσωπος της Αγγλικανικής Εκκλησίας στις Η.Π.Α. και γνωστός πολέμιος διεθνώς της ελεγχόμενης από τους Σιωνιστές, διαβόητης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, έχει κατ’ επανάληψη καταγγείλει ότι οι κυβερνήσεις των Η.Π.Α. είναι ενεργούμενα της Σιωνιστικής Διεθνούς. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι και στην κυβέρνηση Κλίντον οι κορυφαίοι υπουργοί, Κοέν (Άμυνας) και Ολμπράϊτ (Εξωτερικών), ήταν επίσης Εβραίοι και Σιωνιστές. Ούτε είναι τυχαίο ότι ο βασικός χρηματοδότης της προεκλογικής εκστρατείας του υποψηφίου του Δημοκρατικού Κόμματος, Μπάρακ Ομπάμα, είναι ο κορυφαίος Σιωνιστής Τζόρτζ Σόρος. Για την πολυσχιδή δράση του «εντιμότατου» Σόρος και την πολύπλευρη ανθελληνική δραστηριότητά του αξίζει ν’ ασχοληθούμε προσεχώς με ειδικό αφιέρωμα. Αφού , εκτός των άλλων ενδιαφερόντων του, τα ποικιλώνυμα ιδρύματά του έχουν εγκατασταθεί εδώ και χρόνια στην Ελλάδα και με την σύμπραξη κάποιων αδρά αμοιβομένων, μεγαλοσχημόνων «Ελλήνων» υπαλλήλων του, εργάζονται συστηματικά για την εθνική μας αποδόμηση.


Ο Δούρειος Ίππος που απειλεί να διαπεράσει την ισχνή γραμμή άμυνας που αρχίσαμε να στήνουμε στο Βουκουρέστι, είναι δυστυχώς η εν πολλοίς ελεγχόμενη από τους Αμερικανούς -και τους Σιωνιστές χειριστές τους- Ευρωπαϊκή Ένωση. Η τροπολογία 37 που ψηφίστηκε από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αναφέρει ότι το Κοινοβούλιο «σημειώνει την πρόταση του ειδικού διαπραγματευτή της 19ης Φεβρουαρίου 2008, καλωσορίζει το γεγονός ότι και οι δύο χώρες αποδέχθηκαν την πρόταση ως το πλαίσιο για περαιτέρω διαπραγμάτευση και καλεί τα δύο μέρη να εντατικοποιήσουν τις προσπάθειες για επίλυση του ζητήματος, το οποίο σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο για την ένταξη της Π.Γ.Δ.Μ. σε διεθνείς οργανισμούς (επομένως και στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε.) όπως προβλέπει η ενδιάμεση συμφωνία του 1995 που βρίσκεται ακόμα σε ισχύ».

Η ελληνική διπλωματία, αιφνιδιάστηκε ακόμα μιά φορά, αλλά μετά από διακομματική συναίνεση και προσπάθεια κατάφερε να αναβάλλει την συζήτηση στην ολομέλεια για δύο εβδομάδες ώστε να καταβληθεί προσπάθεια ν’ αλλάξει η τροπολογία. Στη συζήτηση στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων(!) Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, όλως συμπτωματικώς επίσης Εβραίος και Σιωνιστής, πετάχτηκε από το έδρανό του ουρλιάζοντας και χειρονομώντας έξαλλος κι αφού χαρακτήρισε την πρόταση για αναβολή της ψηφοφορίας «γελοία», φώναζε ακουγόμενος μέχρι τα Σκόπια ότι «η Ελλάδα θα πρέπει πλέον να αποδεχθεί ότι η Μακεδονία θα είναι πάντοτε Μακεδονία και θα ονομάζεται Μακεδονία». Ο ίδιος αριστερόμορφος παλιάτσος είχε ταχθεί αναφανδόν υπέρ των “οικολογικών” βομβαρδισμών της Σερβίας από το ΝΑΤΟ. Και είναι επίσης ο εκ των πρωταγωνιστών του Μάη του ’68 στην Γαλλία που καταγγέλθηκε πολλές φορές από έγκυρους δημοσιογράφους και ερευνητές ως προβοκάτορας στα γεγονότα του ’68 και εγκάθετος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών με στόχο την ανατροπή του Ντε Γκολ.


Το ενδιαφέρον των Σιωνιστών για την Μακεδονία ξεκινάει από τα τέλη του 15ου αιώνα, μετά τους διωγμούς των Εβραίων από τους βασιλείς της Ισπανίας Φερδινάνδο και Ισαβέλλα. Στη Θεσσαλονίκη κατέφυγαν τότε δεκάδες χιλιάδες Εβραίοι. Έκτοτε η Θεσσαλονίκη εθεωρείτο από τους Εβραίους -και φυσικά κι από τους Σιωνιστές-ως η «Δεύτερη Ιερουσαλήμ». Το ενδιαφέρον των Σιωνιστών για την Μακεδονία παρέμεινε έντονο και στους αιώνες που ακολούθησαν μέχρι το Ολοκαύτωμα από τους Ναζί και την εγκαθίδρυση του κράτους του Ισραήλ στην Παλαιστίνη. Η ιστορική διαδρομή αυτού του ενδιαφέροντος-ιδιαίτερα από τα μέσα του 19ου έως και τις αρχές του 20ου αιώνα-αποτελούν αντικείμενο αυτοτελούς πραγματείας. Οι απόπειρες (από το 1977) να δημιουργηθεί αυτονομιστικό κίνημα αξιώσεων στην Κρήτη, δεν έχουν μεν εγκαταλειφθεί, αλλά και δεν φαίνεται να ευδοκιμούν. Το ενδιαφέρον της αμερικανο-σιωνιστικής κοινοπραξίας για την Μακεδονία δεν έγκειται μόνο στον έλεγχο των ενεργειακών αγωγών, εφόσον αυτός ούτως ή άλλως επιτυγχάνεται με τα προτεκτοράτα του Κοσσόβου και των Σκοπίων, ακόμα κι αν τα τελευταία ονομάζονταν Βαρντάρσκα.


Κλείνοντας οφείλω ως εκ της ιστορικής αλήθειας υποχρεούμενος, να τονίσω ότι οι ιδιότητες του Εβραίου στο θρήσκευμα και του Σιωνιστή, μπορεί να συνυπάρχουν στους Σιωνιστές, αλλά η μεγάλη πλειονότητα των Εβραίων δεν είναι Σιωνιστές. Ο Εβραϊσμός ή Ιουδαϊσμός είναι θρησκεία. Η πρώτη μονοθεϊστική θρησκεία στην Ιστορία της Ανθρωπότητας. Αντιθέτως ο Σιωνισμός χρησιμοποιεί την εβραϊκή θρησκεία ως άλλοθι επιβολής της παγκόσμιας κυριαρχίας του υποτιθέμενου «εκλεκτού λαού του Θεού» και στην πραγματικότητα των πλέον εκλεκτών του «εκλεκτού λαού», δηλαδή καμμιάς χιλιάδας μεγαλοκαρχαριών που εκτός από πολύ πλούσιοι είναι και πολύ βλαμμένοι και θέλουν να επιβάλλουν παγκόσμια διακυβέρνηση.

 

Η επαλήθευση


Ο αρχιστράτηγος των αμερικανικών δυνάμεων στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετέπειτα πρόεδρος των Η.Π.Α., Ντουάϊτ Αϊζενχάουερ, είχε προειδοποιήσει τους Αμερικανούς αμέσως μετά τον πόλεμο γιά την μελλοντική εγκαθίδρυση μιάς δικτατορίας του «στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος», υπό κοινοβουλευτικό μανδύα.

Μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ενώσεως ήρθε η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Ντέϊβιντ Ροκφέλερ, παγκοσμίως γνωστό για την δράση του ως κορυφαίου σιωνιστή: «Είμαστε ευγνώμονες προς την «Ουάσιγκτον Ποστ», τους «Νιού Γιόρκ Τάϊμς», τα περιοδικά «Τάϊμ» και «Νιούσγουϊκ» και άλλες μεγάλες εκδόσεις των οποίων οι διευθυντές συμμετείχαν στις συναντήσεις μας (σ.σ. αναφέρεται κυρίως στις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ) και σεβάστηκαν την υπόσχεσή τους να είναι διακριτικοί μαζί μας επί σχεδόν 40 χρόνια.(σ.σ. η ομιλία του προς τους διευθυντές των εν λόγω αμερικανικών Μ.Μ.Ε. δόθηκε το1990 και η αναφορά του στα «σχεδόν 40 χρόνια» αφορά στη χρονική περίοδο από την ίδρυση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ το 1954 στην ομώνυμη κωμόπολη της Ολλανδίας.)


Θα ήταν αδύνατο να καταρτίσουμε το σχέδιό μας για τον κόσμο (σ.σ. μιά ματιά στα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» θα σας δώσει μιάν ιδέα περί του σχεδίου) εάν είμασταν εκτεθειμμένοι στα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια.

Αλλά ο κόσμος σήμερα είναι πιο σύνθετος και είναι έτοιμος να βαδίσει προς μιά παγκόσμια κυβέρνηση».

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι τον όρο «παγκόσμια κυβέρνηση» χρησιμοποιεί και ο Γιώργος Παπανδρέου και τον έχει θέσει ως στόχο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, της οποίας είναι πρόεδρος, χωρίς να έχει συμπεριλάβει τον στόχο αυτό και στο πρόγραμμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αναφέρθηκε όμως στην «παγκόσμια κυβέρνηση» στο 6ο Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. το 2001, χωρίς να μπει στον κόπο ν’ απαντήσει στην ερώτηση του Μανώλη Καρέλλη για το τι ακριβώς εννοούσε.

Βεβαιωμένη συμμετοχή του Γ. Παπανδρέου σε συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ έχουμε το 1998 σε μιά κωμόπολη των Χάϊλαντς της Σκωτίας όπου παρέστη και ο Κώστας Καραμανλής.

 (Ο κατάλογος των παρισταμένων σε εκείνη την συνεδρίαση έχει δημοσιευθεί στο αμερικανικό περιοδικό «Προβολέας» που εκδίδει ο πολέμιος της Μπίλντερμπεργκ Αμερικανός πάστορας Τεξ Μαρς, στο βιβλίο του τέως αρχιπράκτορα της C.I.A. Γκονζάλες Ματά «οι αληθινοί κυρίαρχοι του κόσμου» και σε πολλά άλλα έντυπα). Έναν χρόνο αργότερα ο Γ. Παπανδρέου έγινε υπουργός Εξωτερικών μετά την γνωστή μεθόδευση της παραδόσεως Οτσαλάν στους Τούρκους.

Η «αγία» οικογένεια Ροκφέλερ έχει ιδρύσει εκτός από την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, την C.I.A. και την Τριμερή Επιτροπή. (Η “Τριμερής” στελεχώνεται από μυημένους μεγαλόσχημους των τριών μερών, δηλαδή των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Ιαπωνίας).

 


Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 192 guests και κανένα μέλος