Μια τέτοια κίνηση πολιτών, ευαισθητοποιημένοι ως επί το πλείστον από την επιστολή Θεοδωράκη που εκφωνήθηκε από το Λ. Λαζόπουλο στην εκπομπή του, δημιουργήθηκε στη Βούλα – ίσως κι αλλού – και πρέπει να τους μιμηθούν παντού, όπου υπάρχουν Έλληνες....

 

 

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Για την Μακεδονία

Για την αξιοπρέπεια και το σεβασμό μας


Νέοι και ώριμοι, γυναίκες και άντρες με άσπρα μαλλιά ή και χωρίς, απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, χωρίς κομματική ταυτότητα και δίχως ιδιοτέλεια. Απλά, Έλληνες.

Ούτε εθνικιστές – με την απαξιωτική έννοια του όρου, ούτε Ελληναράδες. Απλά, πολίτες με αξιοπρέπεια, που δεν «ντρέπονται» να αισθάνονται και να λένε πως είναι Έλληνες.


Αυθόρμητη κίνηση πολιτών, που δεν τους καλύπτει η πολιτική ηγεσία, που δεν δέχονται το «καπέλωμα» ή την χειραγώγηση κανενός.

Μια τέτοια κίνηση πολιτών, ευαισθητοποιημένοι ως επί το πλείστον από την επιστολή Θεοδωράκη που εκφωνήθηκε από το Λ. Λαζόπουλο στην εκπομπή του, δημιουργήθηκε στη Βούλα – ίσως κι αλλού – και πρέπει να τους μιμηθούν παντού, όπου υπάρχουν Έλληνες.

Μίλησαν όλοι, άλλοι θερμά, άλλοι ψύχραιμα, μα όλοι προς την ίδια κατεύθυνση: Φτάνει πια!

Δεν μπορούν να κλέβουν το όνομά μας. Να κλέβουν την ιστορία μας, να ποδοπατούν την αξιοπρέπειά μας και να καμώνονται άλλοι πως δεν καταλαβαίνουν και άλλοι, οι Σλάβοι των Σκοπίων, ν’ αποκαλούν τους Έλληνες «βαρβάρους»!


Σεβόμαστε όλους τους λαούς. Μα πρώτα – πρώτα οφείλουμε να σεβόμαστε την αλήθεια και την ιστορία μας. Το αίμα, τις θυσίες και το κλέος των πατεράδων μας. Ξεσηκωθείτε, αντισταθείτε. Ας στείλουμε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: Δεν ήμασταν ποτέ και δεν θα γίνουμε τώρα ανδράποδα.


Η κίνηση των πολιτών θα πραγματοποιησει συγκέντρωση στην Πλατεία της Βούλας,

Κυριακή 16 Μάρτη, πρωί στις 11.00.

Όλοι οι Έλληνες θα είναι εκεί.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 217 guests και κανένα μέλος