Mια καλή κίνηση των δημάρχων Σπάτων-Αρτέμιδος και Κρωπίας, ήταν η διανομή τόννων από ροδάκινα και νεκταρίνα σε ευπαθείς ομάδες των αντίστοιχων Δήμων.

5 τόννοι ροδάκινα σε 500 οικογένειες του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος, διατέθηκαν δωρεάν από τη Βέροια.

Η διανομή έγινε από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Λάμπρου Παναγιώτη στις οικονομικά ευπαθείς οικογένειες.

Δωρεάν φρούτα, ροδάκινα και νεκταρίνια, διατέθηκαν και από τον Δήμο Κρωπίας σε δικαιούχους μέλη των δημοτικών κοινωνικών δομών: κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο, Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, ΚΑΠΗ (Κέντρου, Κίτσι, Αγία Μαρίνα), δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, Επίσης, δόθηκαν φρούτα σε όλα τα σχολεία του Κορωπίου, στα Φιλόπτωχα ταμεία των Ενοριών για να τα διαθέσουν στους δικαιούχους τους και στα μέλη του προγράμματος κοινωνικής βοήθειας της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών που εξελίσσεται σε συνεργασία με τον Δήμο.

rodakina-koropiΤα εξαιρετικής ποιότητας φρούτα, ροδάκινα και νεκταρίνια, διατέθηκαν από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βέροιας Venus Growers στο πλαίσιο της δωρεάν διανομής φρούτων που αποφασίστηκε από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης λόγω του επιπτώσεων του αποκλεισμού εξαγωγής φρούτων στην Ρωσία. Τον συντονισμό της οργανωμένης διάθεσης των φρούτων είχε το Γραφείο Δημάρχου ενώ συνέδραμαν υπάλληλοι των δημοτικών κοινωνικών δομών και του αμαξοστασίου.

Τα ροδάκινα, να θυμίσουμε, σαπίζουν στα τελάρα, αφού η εξαγωγή προς Ρωσία έχει σταματήσει λόγω του εμπάργκο που αποφάσισε η Ε.Ε. προς Ρωσία και το κλείσιμο των εισαγωγών της Ρωσίας από τις χώρες της Ε.Ε.

Παρλ’ όλα αυτά, οι τιμές τους στην αγορά είναι σε υψηλά επίπεδα!!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 181 guests και κανένα μέλος