Θα χτυπούν πρώτοι «κάρτα» Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι ως παράδειγμα μίμησης

 

Συνοπτικός αλλά μεστός ήταν και ο νέος Δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης, στο Δήμο orkomosia-markopouloΜαρκοπούλου όπου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δ.Σ. την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, με μία ώρα διαφορά από την ορκωμοσία Σαρωνικού, κάνοντας έτσι τους επίσημους και τους δημοσιογράφους να τρέχουν και να μη φτάνουν! Βεβαίως πρώτος είχε ανακοινώσει ο Δήμος Μαρκοπούλου την ημερομηνία και ώρα.

Μικρή η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στάθηκε αδύνατον να χωρέσει τον κόσμο που προσήλθε. Αξιοσημείωτη πάντως και η παρουσία του τέως δημάρχου Φώτη Μαγουλά, που στο τέλος της εκδήλωσης τους είδαμε να συνομιλούν σε πολύ φιλικό κλίμα.

Ο Σωτήρης Μεθενίτης άλλαξε τη διαδικασία και μίλησε πρώτος, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι επικεφαλείς των παρατάξεων.

 orkomosia-methenitis

Ανάμεσα στα άλλα ο Σ. Μεθενίτης αναφέρθηκε στον ορισμό 3 Αντιδημάρχων, που θα ...χτυπάνε κάρτα από τις 7.30 το πρωί, μαζί και ο ίδιος, θέλοντας να τονίσει τη σκληρή δουλειά που περιμένει το νέο συμβούλιο, αλλά και ως παράδειγμα μίμησης προς το προσωπικό του Δήμου. Αναφέρθηκε στις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα και θα παρασύρει και τους ΟΤΑ.

Εστελε μήνυμα στους εργαζόμενους του Δήμου τονίζοντας ότι τους θεωρούμε φίλους και συνεργάτες,  είναι μια εξαιρετικά πολύτιμη συμμαχική δύναμη στην προσπάθεια που θα κάνουμε και η μοναδικη απαίτηση που θα έχουμε απ’ αυτούς είναι να εργάζονται  έντιμα στον χρόνο εργασίας που έχουν σύμφωνα με τα καθήκοντά τους.

Παρακολουθήστε στιγμιότυπο από τις δηλώσεις του:

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 97 guests και κανένα μέλος