Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Βουλιαγμένης και υποψήφιος Δήμαρχος των τριών «Β» Γρηγόρης Κασιδόκωστας, πραγματοποίησε εγκαίνεια του εκλογικού του κέντρου στη Βούλα με την παρουσία αρκετού πλήθους.

Στη σύντομη ομιλία του μεταξύ άλλων είπε: «Πριν από 24 χρόνια, ξεκίνησα μια ομιλία. Είχα φοβερό τρακ. Το ίδιο έχω και τώρα. Περάσανε 24 χρόνια και είμαι το ίδιο. Δεν έχω αλλάξει καθόλου από τότε, ειλικρινά ξεκίνησε ένα ταξίδι και δενήξερα που θα με πάει. Και δεν ήξερα που πάει και τον τόπο. Σήμερα ξέρω! Να’ στε βέβαιοι ότι μπορεί να μη ξέρω πως να σας το πω, kasidokostas-egkainiaνα’ στε όμως σίγουροι ότι ξέρω που πάει (Με έμφαση). Πάμε να φτιάξουμε τον καλύτερο δήμο στην Ελλάδα. Σας το λέω, βάλτε το στο μυαλό σας. Θέλω μόνο να είσαστε μαζί μου […] Η Ελλάδα μας δεν πάει καλά, εμείς θα πάμε! (παλαμάκια) Ελάτε μαζί μου. Είμαστε όλοι ζωντανοί, είμαστε όλοι ήρωες!!!

[…] Εγώ, την έκανα τη διαδρομή, χωρίς να λέω λόγια. Δεν μπορώ να πω πολλά λόγια, ξέρω από έργα, όμως!

Σήμερα δεν είμαστε για να βγάλουμε πολιτική ομιλία. Σήμερα, να σας πω μέσα απ’ την καρδιά μου ότι θα πάμε καλά…

Βοηθήστε με. Πάμε κάπου αλλού, τελείως αλλού. Ξέρω όμως. Το καράβι θα το πάω καλά! Η φουρτούνα είναι πολύ μεγάλη. Θα το χώσω μέσα και θα τραβήξει και θα βγει απέναντι. Κι όταν βγει θα δείτε τον παράδεισο! […]

Σήμερα, σήμερα πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά. Να μη κοιτάξουμε πίσω κι όλοι μαζί να βοηθήσουμε, να δώσει ο Θεός να πάμε καλύτερα. Δε θέλω σήμερα να κάνουμε ομιλία. Θέλω να σας πω καλωσορίσατε, καλώς ορίσαμε όλοι μαζί, βοήθεια θέλω. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, βοηθείστε με κάθε σπίτι κάθε πολίτης, βοηθείστε  με να τα καταφέρω. Θέλω να παραδώσω ένα Δήμο που θα τον ζηλεύει όλη η Ελλάδα, όλη η ανθρωπότητα»!

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 85 guests και κανένα μέλος