• Αλλοι φυτεύουν και άλλοι κόβουν
  • Αν και μη υποψήφιος, έχασε τον ύπνο του!
  • Φτηνότερες σπουδές στο Εξωτερικό!

Αλλοι φυτεύουν και άλλοι κόβουν


45 αιωνόβια πεύκα έπεσαν θύματα των 4 τροχών και των πριονιών του Δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, όταν τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, πριν καν χαράξει η ροδοδάχτυλη νυχτοθρεμένη αυγούλα, μπήκαν στο χώρο Πατησίων και Κύπρου και με «σιγαστήρες» - πριόνια χειρός - (είχαν τους λόγους τους…), τα ισοπέδωσαν.

Ετσι οι γύρω κάτοικοι αγουροξυπνημένοι, ως συνήθως, κοιτώντας το πρωί έξω να δουν την ημέρα και το πράσινο μπροστά τους, είδαν …ξέφωτο. Πουθενά τα πεύκα.

Είχε φροντίσει ο Δήμαρχος, γιατί εκεί θα γίνει πάρκινγκ αυτοκινήτων και εμπόδιζαν. Οσο για τους φοίνικες τους, ταξίδεψαν. Τώρα αν το ταξίδι θα έχει επιστροφή, θα δείξει.


Αν και μη υποψήφιος, έχασε τον ύπνο του!


Εχασε τον ύπνο του ο Μάντεσης, από την συνένωση των δύο συνδυασμών ΔΑΔΑ με ΟΡΑΜΑ και δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει. Ετσι στο δημοτικό Συμβούλιο της 26/1 ήρθε «πάνοπλος» για να το βγάλει από μέσα του.

Εβαλε το φορητό υπολογιστή μπροστά του, και αφού δήλωσε πως φρόντισε η Ηλέκτρα Τσιριγώτη να μη χάσει τον ύπνο του, γιατί οι συνδυασμοί έγιναν ΔΑΔΑ με ΟΡΑΜΑ και όχι ΟΡΑΜΑ με ΔΑΔΑ. Κι αυτό γιατί η ΔΑΔΑ είναι μισοσβησμένη και δεν τη φοβάται.

Ξεχνάει βέβαια ο Μάντεσης ότι μία μισοσβησένη ΔΑΔΑ, που της φροντίζεις το φυτίλι, όταν φουντώσει μπορεί να σε τσουρουφλίσει.

Διάβασε δε μέσα από τον υπολογιστή, με ιδιαίτερη ικανοποίηση για το θρίαμβο που πέτυχε, προεκλογικό έντυπο της Τσιριγώτη που κατηγορούσε τον Αποστολάτο,.

Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σκοινί, θα έλεγα εγώ, γιατί έτσι και βγουν στο φως αυτά που έγραφε αντιδήμαρχός του για εκείνον θα φύγει από την πόλη…

Εκείνο που παραμένει μετέωρο, είναι γιατί θα έχανε τον ύπνο του, αφού δεν θα είναι υποψήφιος!


Σεισμό πολλών ρίχτερ προκάλεσε πάντως η συνένωση των δύο συνδυασμών της Βούλας. Την ημέρα δε της εκδήλωσης, μαζεύτηκαν οι περί τον Μάντεση στο Δημαρχείο και φυλάγανε τσίλιες μη τους φύγει κανένας και πάει κατά την εκδήλωση μεριά.

 

Φτηνότερες σπουδές στο Εξωτερικό!


«Οι Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία (που αναγνωρίζονται πλήρως από το Ελληνικό κράτος) κοστίζουν τώρα 30% λιγότερο από τις σπουδές στην Ελλάδα», λέει διαφημιστικό βρετανικών κολεγίων, και παραθέτει τα αγαθά που θα έχει ο φοιτητής (στέγη, σίτιση κλπ.) στη Βρετανία και τα κακά που θα έχει φοιτητής στην Ελλάδα. Χάσιμο ωρών, καταλήψεις, πορείες.

Κι ύστερα αναρωτιόμαστε τι δεν πάει καλά στην Παιδεία!

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 178 guests και κανένα μέλος