Την Παρασκευή (19/12) ο  πολυχώρος Ανθέλεια, ασφυκτιούσε από τον κόσμο που πρόθυμα ανταποκρίθηκε στην εκδήλωση  της Δημοτικής Κίνησης Λαγονησίου «Σύγχρονη Πόλη», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Βολάκο...

Εκδήλωση με τη «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ» στο ΛΑΓΟΝΗΣΙ

 

Την Παρασκευή (19/12) ο  πολυχώρος Ανθέλεια, ασφυκτιούσε από τον κόσμο που πρόθυμα ανταποκρίθηκε στην εκδήλωση  της Δημοτικής Κίνησης Λαγονησίου «Σύγχρονη Πόλη», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Βολάκο.

bolakos-(3).jpgΤην εκδήλωση χαιρέτισε ο  Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Αλεξανδράκης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η «Σύγχρονη Πόλη» στηρίζει κάθε πρόταση, πρωτοβουλία και δραστηριότητα που συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Βολάκος στην ομιλία του είπε μεταξύ άλλων:

"Κυρίες και κύριοι,

αυτό που πραγματικά λείπει από το Λαγονήσι είναι ένα κοινό σημείο αναφοράς. Στα καλύβια έχουμε την κεντρική πλατεία, καφενεία, πνευματικό κέντρο που μπορούν οι συμπολίτες μας να συναντηθούν να ανταλλάξουν απόψεις να γνωριστούν.

Τεχνηέντως στο Λαγονήσι δεν υπάρχει κανένα σημείο αναφοράς. Σε ένα Δήμο με την ίδια Δημοτική αρχή τα τελευταία 18 χρόνια και με μια ανύπαρκτη αντιπολίτευση είναι φυσικό επακόλουθο να μη θέλουν να είμαστε ενωμένοι να έχουμε άποψη για τα κοινά.

Αυτό εμείς σήμερα θα το αλλάξουμε. Ξεκινάμε μια σειρά πολιτιστικών καλλιτεχνικών επιμορφωτικών εκδηλώσεων, σε μια bolakos-(10).jpgπροσπάθεια να έρθουμε πιο κοντά να γνωριστούμε να αποκτήσουμε συνοχή.

Βιώνουμε καθημερινά την εγκατάλειψη,  την αδιαφορία, στα σχολεία, στους δρόμους, στο σχέδιο πόλης, στις βασικές υποδομές που δεν υπάρχουν· πλατείες, τράπεζες, ΚΕΠ, ταχυδρομείο, αστυνομικό τμήμα,γήπεδο ποδοσφαίρου, κολυμβητήριο.

Η «Σύγχρονη Πόλη» δεν διαχωρίζει τους κάτοικους σε βόρειους και νότιους, άλλοι είναι αυτοί που καλλιεργούν την εσωστρέφεια εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα.

Εμείς θέλουμε ένα Δήμαρχο για όλο το Δήμο  για το Λαγονήσι και τα Καλύβια.

...

Εμείς δεν πρόκειται να περιμένουμε τις εκλογές του 2010 για να αλλάξουμε την πόλη.

Αγωνιζόμαστε καθημερινά να συγκεντρώσουμε τα προβλήματα, να τα προβάλουμε μέσα από τον έντυπο τύπο, να πιέσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις για την επίλυση τους.  

Πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι οι πολίτες ότι έχουν πλέον  φωνή και μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους.

 

Μέσα στο 2009 θα προγραμματίσουμε συγκέντρωση ενημέρωσης των πολιτών για το σχέδιο πόλης στο Λαγονήσι.

 Σας περιμένουμε όλους να ακούσουμε τις απόψεις σας και να διορθώσουμε την οποία αδικιά έχει προκύψει.

Η ομηρεία  των πολιτών από το σχέδιο πόλης πρέπει κάποτε να σταματήσει."

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Νίκος Καντερές, Μάκης Βορίδης, ο Θανάσης Μπούρας, ο αν. Βουλευτής Νίκος Γιαννής, ο Μελέτης Τζαφέρης Γεν. Γραμματέας Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, ο  Αντώνης Γάκης Νομαρχιακός Σύμβουλος, ο Πέτρος Πουλάκης επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Αρτέμιδα-Νέα εποχή», εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Στο συντονισμό της επιτυχημένης εκδήλωσης συμμετείχαν, ο Κώστας Κυνηγάκης, ο Αντώνης Μασσαράς και ο Παναγιώτης Κουρτζής.

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 119 guests και κανένα μέλος