Το συγκοινωνιακό δίκτυο των γραμμών της περιοχής του Δήμου Κορωπίου τροποποιείται λόγω της πεζοδρόμησης τμήματος της οδού Βασ. Κωνσταντίνου (Φάση δεύτερη των αλλαγών. Η τρίτη φάση αντιστοιχεί στο έργο κατασκευής του πεζόδρομου καθώς και στην εφαρμογή του εξωτερικού δακτυλίου της τοπικής λεωφγραμμής) Συγκεκριμένα:

 

Α. Ίδρυση της τοπικής κυκλικής λεωφορειακής γραμμής 309 Κορωπί – Σταθμός Προαστιακού – Κορωπί στο Δήμο Κορωπίου (εσωτερικός δακτύλιος)

Ίδρυση της Τοπικής Κυκλικής Λεωφ. Γραμμής 309 Κορωπί – Σταθμός Προαστιακού Κορωπίου – Κορωπί στον Δήμο, με αφετηρία στο Σταθμό Προαστιακού κοινή με την αφετηρία του 308.

Το συνολικό μήκος της διαδρομής είναι 11.100 μέτρα περίπου και ο χρόνος που απαιτείται  για τη συνολική κάλυψη της διαδρομής είναι 30-35 λεπτά. Η συχνότητα των δρομολογίων προβλέπεται να είναι ανά 11 λεπτά.

 

Η διαδρομή είναι κυκλική με αφετηρία και τέρμα στον Σταθμό του Προαστιακού και ακολουθεί την διαδρομή: Από τον Προαστιακό Στ. Κορωπίου (Μετρό/Προαστιακός), Σπ. Δάβαρη, Αττικής, Αγ. Παρασκευής,  Βασ. Κων/νου, Νικ. Κώνστα, Μωραΐτη Ισιδ. Αναγνώστου,  Αλαγιάννη, Βασ. Κων/νου, Αναπαύσεως, Ηρακλέους, Νικ. Κουλοχέρη, Κατσώνη, Αβέρωφ, Βασ Αδάμ, Λέσβου,  Χρ Παύλου, Αττικής,  Σπ. Δάβαρη, τέρμα Προαστιακός Στ. Κορωπίου

 

B. Οι λεωφορειακές γραμμές

308 Σταθμός Νομισματοκοπείο-Παιανία-Κορωπί,

120 Γλυφάδα-Βάρη-Προαστιακός Κορωπίου και

330 Κορωπί Αγία Μαρίνα θα παρακάμπτουν το κέντρο Κορωπίου και μέσω των οδών Αττικής, Σπ. Δάβαρη-Αναπαύσεως-Περιφερειακός Κορωπίου θα καταλήγουν στον Προαστιακό –Μετρό Κορωπίου.

 

Οι γραμμές 125 και 340 θα παρακάμπτουν το κέντρο Κορωπίου μέσω της περιφερειακής οδού.

Σημείωση: Από 1η Φεβρουαρίου οι αφετηρίες του 308 και 125 μεταφέρονται στον Σταθμό Μετρό Νομισματοκοπείο.

Πληροφορίες 185 και www.oasa.gr

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 142 guests και κανένα μέλος