Ο νέος ιδιωτικός  χώρος στάθμευσης  στο προαστιακό Σταθμό της Παλλήνης,  δημιουργεί τριβές στην κοινωνία της πόλης.
Μετά τη λειτουργία του - όπως καταγγέλει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Παλλήνη Ενότητα και Προοπτική» Τάσος Μπουντουβάς...

Χώροι στάθμευσης στους Σταθμούς

Προαστιακού και ΜΕΤΡΟ της Παλλήνης


Ο νέος ιδιωτικός  χώρος στάθμευσης  στο προαστιακό Σταθμό της Παλλήνης,  δημιουργεί τριβές στην κοινωνία της πόλης.

Μετά τη λειτουργία του - όπως καταγγέλει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Παλλήνη Ενότητα και Προοπτική» Τάσος Μπουντουβάς η Δημοτική Αρχή, μέσω της Δημοτικής Αστυνομίας, τοποθέτησε απαγορευτικές πινακίδες στάθμευσης στους γύρω δρόμους το πάρκινγκ. Παράλληλα προειδοποιεί τους οδηγούς για κυρώσεις, με ένα ευγενέστατο σημείωμα που αφήνει πάνω στο όχημα. Αυτό το σημειώνουμε στα πολύ θετικά της και τη συγχαίρουμε.


Ο Αν. Μπουντουβάς
, επισημαίνει ότι  η μετακίνηση των πολιτών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, όχι μόνο συντελεί στην οικογενειακή εξοικονόμηση πόρων, κυρίως όμως συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος με τη μείωση των ρύπων της ατμόσφαιρας.

dimastyn.jpgΚαθήκον και υποχρέωση της Πολιτείας και της Δημοτικής Αρχής είναι να δημιουργεί τις υποδομές και τις προϋποθέσεις που θα συμβάλλουν προς την κατεύθυνση αυτή, τόνισε.


Στο δελτίο τύπου που μας απέστειλε γράφει μεταξύ άλλων: “Οι αιτιάσεις ότι οι πινακίδες τοποθετήθηκαν γιατί τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα εμπόδιζαν την κυκλοφορία των απορριμματοφόρων οχημάτων δεν πείθουν, αφού για χρόνια μέχρι τώρα μάζευαν τα σκουπίδια με την υπάρχουσα κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή αυτή δεν υπάρχει εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη που να δικαιολογεί την τοποθέτηση των απαγορευτικών πινακίδων. Εύλογες είναι οι διαμαρτυρίες και τα ερωτηματικά των πολιτών για τη σκοπιμότητα της ενέργειας αυτής ταυτόχρονα με τη δημιουργία του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης”.


Σ.Σ.: Εμείς, όπως γράφουμε, μας έκανε ευχάριστη έκπληξη το σημείωμα για τους οδηγούς. Αν όμως αρχίσουν να κόβονται κλήσεις, σε ένα δρόμο, όπως η φωτογραφία δείχνει, ε τότε κι εμείς θα υποψιαστούμε ότι κάτι “παίζετα”...

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 132 επισκέπτες και κανένα μέλος