Η ασφαλτόστρωση εκτελείται στο πλαίσιο του έργου βελτίωση οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής

 Εχει ξεκινήσει από το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου η ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου στη Βάρη. Είναι έργο υποδομής συνολικού προϋπολογισμού 300.000 € το οποίο εντάχθηκε στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής. Η ασφαλτόστρωση ήταν αναγκαία γιατί είχε μείνει με κακοτεχνίες, μετά από το υδραυλικό έργο που ολοκληρώθηκε.

Για την εκτέλεση του έργου, διαμορφώνονται κυκλοφοριακές παρεμβάσεις κατά μήκος της διαδρομής και θα δημιουργηθεί προσωρινή δυσχέρεια στην κυκλοφορία.

Για τις εργασίες αποκατάστασης και ασφαλτόστρωσης του οδοστρώματος ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και επισκέφθηκε το σημείο συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Γρ. Κωνσταντέλλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Θ. Αυγερινό και εκπροσώπους της διοίκησης της Περιφέρειας.

Η ασφαλτόστρωση εκτελείται στο πλαίσιο του μεγάλου έργου επεμβάσεις βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Αττικής προϋπολογισμού 28 εκατομμυρίων ευρώ. Η παρέμβαση στη Βασ. Κωνσταντίνου, αρμοδιότητας της διεύθυνσης τεχνικών έργων Ανατολικής Αττικής, υλοποιείται σε έκταση περίπου 8.000 τετραγωνικών μέτρων. Συνολικά τα έργα ομβρίων που έχουν υλοποιηθεί με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, τόσο στη Β. Κωνσταντίνου, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Βάρης ξεπερνούν τα 10 εκ. ευρώ.

Τις θερμές ευχαριστίες του για την άμεση ανταπόκριση της Περιφέρειας στην αποκατάσταση του οδοστρώματος, εξέφρασε ο Δήμαρχος Γρ. Κωνσταντέλλος.

Από την πλευρά του ο Γ. Πατούλης δήλωσε ότι: «Με στρατηγικό σχέδιο προχωρούμε στον εκσυγχρονισμό των οδικών αξόνων αρμοδιότητάς μας, με στόχο μας την ασφάλεια των πολιτών. Η σημερινή παρέμβαση, όπως και εκατοντάδες άλλες που πραγματοποιούνται επιβεβαιώνουν στην πράξη τη βούλησή μας να γυρίσει οριστικά σελίδα και η Αττική να γίνει μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή Περιφέρεια

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 133 guests και κανένα μέλος