για συγκέντρωση και επεξεργασία επαναχρησιμοποιούμενων υλικών από τα απορρίμματα

Δημόσια διαβούλευση για να εξεταστούν όλες οι απαιτούμενες παράμετροι για την δημιουργία του πρώτου Πράσινου Σημείου της χώρας ξεκινάει ο Δήμος

Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Εκεί θα συγκεντρώνονται διάφορα ρεύματα επαναχρησιμοποιούμενων υλικών και επιπλέον θα γίνονται εργασίες εργαστηρίου και πωλήσεις αντικειμένων. Επισκευή επίπλων και μικροσυσκευών, ρουχισμού, παιχνιδιών και οικιακού εξοπλισμού που δεν χρειάζεται να καταλήξει στα σκουπίδια, είναι το αντικείμενο του Ολοκληρωμένου Πράσινου Σημείου που προτείνεται να χωροθετηθεί στη Βάρη στην οδό Αναργυρούντος 16 (κοντά στον αρχαιολογικό χώρο;) Αυτά μεταξύ των άλλων που αναφέρονται στην πρόσκληση προγραμματίζει η δημοτική αρχή και καλεί τους πολίτες σε διαβούλευση την Παρασκευή 24 Ιουνίου - ώρα 6 μ.μ. στο Δημαρχείο στην Βούλα.

Αγαπητοί συνδημότες προτείνω να είμαστε όλοι εκεί. Όχι 100, όχι 200, ούτε 300, αλλά 30.000 αν είναι δυνατόν, γιατί δεν μπορώ να ξεχάσω την προηγούμενη διαβούλευση για την Μαρίνα της Βουλιαγμένης. Μου έρχεται στον νου και το προφητικό άρθρο του Γιάννη Προεστού που παρευρισκόταν σε εκείνη την διαβούλευση με τίτλο «Ξεχάστε την Βουλιαγμένη που ξέρατε».

Νομίζω ότι οι κάτοικοι της περιοχής την έχουν ήδη ξεχάσει. Δεν θα πρέπει να επαναληφθεί το ίδιο λάθος, θα πρέπει όλοι να είμαστε εκεί για να καταλάβουμε , αφού έχουν προσκληθεί ειδικοί όπως και στην προηγούμενη διαβούλευση, τι πρόκειται να γίνει στην Βάρη. Αν το θέλουμε, γιατί επελέγη η Βάρη και τι σημαίνει αυτό για την πόλη μας. Τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Αν καίγεται το σπίτι του γείτονα θα καεί και το δικό σου, κατά την σοφή παροιμία. Δεν θέλω να πιστεύω ότι θα μείνουμε αμέτοχοι στο μέλλον που ετοιμάζεται για την πόλη μας, δεν θέλω να πιστεύω ότι εμείς που γεννηθήκαμε σε αυτόν τον Δήμο θα μείνουμε για άλλη μια φορά στον καναπέ να παρακολουθούμε χωρίς να συμμετέχουμε. Η πόλη μας δεν αντέχει άλλη καταστροφή.

Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Εκτός από όλους εμάς όμως, πρέπει και οι συνδυασμοί της αντιπολίτευσης να είναι εκεί, να ακούσουμε τις δικές τους προτάσεις και σκέψεις, γιατί ας μην ξεχνάμε τον Οκτώβριο του 2023 έχουμε δημοτικές εκλογές.

ΚΛΑΙΡΗ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΗΣ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 204 guests και κανένα μέλος