Κλείνει το περίπτερο του Διλόφου στα Βλάχικα της Βάρης, στερώντας ένα στοιχειώδες εισόδημα από μια πολύπαθη οικογένεια. Το έργο το έχουμε ξαναδεί όταν το πρωτοξεκίνησε να καταργήσει τα περισσότερα περίπτερα της περιοχής, ξεκινώντας από το περίπτερο που βρισκόταν μπροστά στην εκκλησία “Παναγίτσα” στη Βούλα, από το οποίο ζούσαν δύο οικογένειες, οι οποίες έγιναν μετανάστες στη Γερμανία. Στη γειτονιά αυτή υπήρχαν τρία περίπτερα. Τα άλλα δύο είναι αυτά στην είσοδο του νοσοκομείου, εκ των οποίων το πάνω στη δεξιά πλευρά της εισόδου, είναι απ’ αυτά που έχει βάλει “κόκκινο σταυρό”.
 
Μα, μας λέει, ότι δεν τα κλείνει. Τα μετακινεί. Ναι, αλλά πού το μετακινεί; Εκεί που το οδηγεί σε κλείσιμο με μαθηματική ακρίβεια, θα λέγαμε.
 
Η “περιπτερού” όπως αυτοαποκαλείται, ιδιοκτήτρια του περιπτέρου στο Δίλοφο, μας έστειλε ένα μικρό σημείωμα, καταγράφοντας την κατάσταση που οδηγείται. Το δημοσιεύουμε.
 

 
Σας ευχαριστώ πολύ για τη στηριξή σας στο μακροχρόνιο "πολεμο" που υφισταμαι απο το δημο.
 
Δυστυχως ο ΒΒΒ δεν θεωρει σπουδαιο να τοποθετήσει ενα φαναρι πεζων στο Διλοφο και να σωσει ζωες.... .Θαρρείς πως είναι ζητημα ζωης και θανατου γι’ αυτον ειναι η “εξοντωση” ενος περιπτερου 80 χρονων... οδηγώντας σε πτωχευση 2 οικογένειες, μια μονογονεϊκη με 2 παιδια και ενος αναπήρου πολεμου με κατακοιτο παιδι....
 
Μια μικρη διευκρίνιση: μας πεταει στην κυριολεξία απεναντι στο παρκακι που ειναι στο Play ΟΠΑΠ, πανω στη μεγαλη στροφη οπως ερχεσαι απο Βουλα.... πως να επωμιστω τα δυσβάσταχτο εξοδο να στησω το περιπτερο σε μια θεση που ολοι τη χαρακτηριζουν τάφο;;
 
Ολα τα εχουν καλως καμωμενα... το "θαψιμο" του περιπτερου, μετακίνηση οπως το λενε, ειχε απομεινει... Και παλι ευγνωμων για τη στήριξή σας.
 
Με εκτιμηση
η περιπτερού (για πόσο ακόμα;)
 
 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 63 guests και κανένα μέλος