Καταθέστε τις προτάσεις μέχρι τις 16 Οκτωβρίου

 Η κυκλοφοριακή μελέτη που εφαρμόστηκε στις συνοικίες της Βούλας, Πηγαδάκια, Ευρυάλη και Πολιτεία προκάλεσαν ιδιαίτερα προβλήματα και μεγάλες αντιδράσεις από τους κατοίκους που βιώνουν καθημερινά την κυκλοφορία στην περιοχή τους και τη γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα.

Το έχουμε ξαναγράψει ότι τέτοιες παρεμβάσεις θα πρέπει να τυχαίνουν ιδιαίτερα ευρείας ενημέρωσης στους κατοίκους και όχι η από το νόμο οριζόμενη “διαβούλευση” των 5 ατόμων!

Θετικό είναι ότι η Δημοτική Αρχή ανακοίνωσε ότι έως τις 16 Οκτωβρίου θα δέχεται προτάσεις και παρατηρήσεις επί της κυκλοφοριακής μελέτης στις περιοχές Πηγαδάκια, Ευρυάλη και Πολιτεία της Δ.Ε. Βούλας.

Όσοι κάτοικοι των περιοχών αυτών επιθυμούν να υποβάλουν προτάσεις ή παρατηρήσεις επί των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, καλούνται μέχρι τις 16 Οκτωβρίου να τις αποστείλουν στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..gr προκειμένου να εξεταστούν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και τους μελετητές του έργου και να αξιολογηθεί η δυνατότητα εφαρμογής τους. Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξέτασης τους.

Η τροποποιημένη, με τις νέες προτάσεις, κυκλοφοριακή μελέτη που θα εγκριθεί από τους μελετητές και την Τεχνική Υπηρεσία, θα προωθηθεί εκ νέου για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα αποσταλεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την έκδοση του απαραίτητου ΦΕΚ, πριν οι τροποποιήσεις αυτές εφαρμοστούν στο πεδίο.

Ήδη αρκετοί πολίτες και φορείς απέστειλαν προτάσεις τροποποίησης επί της εγκεκριμένης κυκλοφοριακής μελέτης, -όπως μας ενημερώνει ο Δήμος με δελτίο τύπου-, πολλές εκ των οποίων έχουν γίνει αποδεκτές από τους μελετητές και την Τεχνική Υπηρεσία και ήδη αποτυπώνονται στους χάρτες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου

http://www.vvv.gov.gr/index.php/grafeio-typou/delt-typou-graf-dimarxou/item/11197-teliki-fasi-kykloforiakis-meletis).

 Όσο για το δελτίο τύπου που αναφέρει ότι «Μετά την εφαρμογή της εγκεκριμένης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση κυκλοφορικής μελέτης που ολοκληρώθηκε στις αρχές του έτους στις περιοχές Πηγαδάκια, Ευρυάλη και Πολιτεία της Δ.Ε. Βούλας, ζητήθηκαν οι απόψεις από τοπικούς φορείς και πολίτες των περιοχών εφαρμογής», θεωρούμε ότι αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει πριν ολοκληρωθεί και εφαρμοστεί η μελέτη για να μην ταλαιπωρούνται και οι κάτοικοι και οι υπηρεσίες του Δήμου και να μην ανεβαίνουν τα κοστολόγια.

A.Μπουζιάνη

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 101 guests και κανένα μέλος