Ελευσίνα, προς Διυλιστήρια
Στην περιοχή του Χαϊδαρίου, Ασπροπύργου, Ελευσίνας μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα γίνονται διακοπές επί των οδών του οδοστρώματος λόγω έργων. Συγκεκριμένα α) από τον κόμβο Δαφνίου μέχρι τη Διασταύρωση των Διυλιστηρίων, από ώρες 22.00 έως 06.00 της επομένης από Δευτέρα έως Πέμπτη και το Σάββατο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.Στις ώρες 00.01 έως 06.00 την Παρασκευή στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο β) Από διασταύρωση διυλιστηρίων μέχρι τα διόδια Ελευσίνας και κατά τις ώρες 21.00 έως 06.00 της επομένης και στα δύο ρεύματα.  
Λ. Βουλιαγμένης
Λόγω εργασιών επισκευής ανιχνευτών κυκλοφορίας, θα γίνεται προσωρινή τμηματική διακοπή κυκλοφορίας στο Λ. Βουλιαγμένης, ύψος Ελληνικού, 30/11 έως 3/12 και ώρες 10 βραδινή έως 6 πρωινή της επομένης. 
Γέρακας  - Παλλήνη
Λόγω ασφαλτόστρωσης της οδού θα πραγματοποιείται προσωρινή διακοπή ανά λωρίδα στη Λ. Σπάτων περιοχές Γέρακα, Παλλήνη μέχρι 15 Δεκεμβρίου κατά τις ώρες 22.30 έως 05.00.  
8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
Ωρα 1.00 στο  ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Ο Αναπτυξιακός & Επιστημονικός Σύνδεσμος Παλλήνης συμμετέχει ενεργά στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και καλεί τους Συλλόγους και Φορείς της περιοχής σε συμπόρευση 8 Δεκεμβρίου, στο Σύνταγμα Για τα πολλά και άλυτα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής μας, απαιτείται συμμετοχή σε πρωτοβουλίες όπως αυτή αλλά και φυσική παρουσία. Εκατοντάδες περιβαλλοντικές κινήσεις πολιτών και κινήματα πόλης, Συνδικάτα, φορείς και πρωτοβουλίες εκπαιδευτικών, φοιτητών και μαθητών για ένα ΚΟΙΝΟ, ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 113 guests και κανένα μέλος