Η κοινωνική πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δήμου Κρωπίας και της Πολιτικής Προστασίας για συλλογή πλαστικών πωμάτων συσκευασιών με σκοπό την αγορά του τρίτου αναπηρικού αμαξιδίου μέσω συλλογικής ανταποδοτικής διαδικασίας στέφθηκε με επιτυχία.

Παραδόθηκε, στις 11 Ιανουαρίου 2019 το τρίτο αναπηρικό αμαξίδιο στον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτριο Κιούση και στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας Θοδωρή Γρίβα από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή».

Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης ευχαρίστησε τους εθελοντές δασοπροστασίας του Δήμου   που είχαν την ιδέα και πρωτοστάτησαν στην πρωτοβουλία αυτή, την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας, τους εκατοντάδες δημότες και πολίτες του Κορωπίου, τα μέλη του ΚΑΠΗ ΝΠΔΔ Σφηττός Δήμου Κρωπίας, τους τοπικούς συλλόγους, τα σχολεία του Κορωπίου που στηρίζουν με πολλές τσάντες πλαστικών καπακίων τη δράση. Να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία της ΕΟΔΚ ξεκίνησε το Καλοκαίρι του 2013 (1.06.2013) και πλέον έγινε συνήθεια, και εκατοντάδες πολίτες και σύλλογοι να αφήνουν καπάκια στο Δημαρχείο Κρωπίας και στην έδρα της Πολιτικής Προστασίας στη θέση «Μπότα».

Το αναπηρικό αμαξίδιο θα διατεθεί στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου για την κάλυψη αναγκών αναπήρων δημοτών και κατοίκων.

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 107 guests και κανένα μέλος