agonas-palaimaxoiΤο Αθλητικό Κέντρο Βάρης, που ξεκίνησε ο αείμνηστος δήμαρχος Βάρης Κωνσταντίνος Μπαγλατζής, από το περασμένο Σάββατο 22/3 φέρει το όνομά του εις μνήμη και τιμή. Η metonomasia-mpaglatzipalaimaxoi-asteraμετονομασία έγινε σε πανηγυρική εκδήλωση από τη Δημοτική Αρχή Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και πλαισιώθηκε από πάρα πολύ κόσμο.

Το αθλητικό κέντρο έχει χτιστεί σε έκταση που παραχώρησαν ιδιοκτήτες μέλη του ΣΑΑΚ Βάρης, μετά από πρόταση του τότε δημάρχου Κ. Μπαγλατζή.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τον Αθλητικό Ομιλο Κυανός Αστέρας Βάρης, που έκλεισε πενήντα χρόνια δράσης.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Βάρης -Βούλας –Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς, επεσήμανε ότι η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε προς τιμήν ενός ξεχωριστού ανθρώπου, του Δημάρχου Κωνσταντίνου Μπαγλατζή «έναν άνθρωπο που προσέφερε μέσα από την καρδιά του, το χρόνο του και την ενέργειά του στην πόλη και ιδιαίτερα, στον αθλητισμό της Βάρης. Η μετονομασία του Αθλητικού Κέντρου της Βάρης σε Αθλητικό Κέντρο “Κωνσταντίνος Μπαγλατζής” αποτελεί μια πράξη ελάχιστης αναγνώρισης της μεγάλης του προσφοράς».

Όπως είπε ο Δήμαρχος χάρις στο όραμα του Κωνσταντίνου Μπαγλατζή η Βάρη έχει σήμερα έναν ολοκληρωμένο χώρο αθλητισμού, αλλά και η ομάδα του Κυανού Αστέρα Βάρης την έδρα της.

Σημείωσε δε ο Σπύρος Πανάς ότι: «Ασφαλώς ως Δημοτική Αρχή δεν αρκούμαστε στις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις. Η ενίσχυση των αθλητικών υποδομών της πόλης μας είναι ένα χρέος που έχουμε απέναντι στη νεολαία μας. Ο σχεδιασμός αυτός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στη Βάρη την κατασκευή κολυμβητηρίου στη Μηλαδέζα όπου ήδη εκπονείται μελέτη, την κατασκευή γηπέδων μπάσκετ και τέννις στο Δίλοφο, την κατασκευή γηπέδων μπάσκετ στη Μηλαδέζα δίπλα ακριβώς από το κλειστό γήπεδο την ανακατασκευή του Αθλητικού Κέντρου Βούλας όπου έχει ολοκληρωθεί η μελέτη και την κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου στη Βούλα».

Τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής της μετονομασίας του Αθλητικού Κέντρου πραγματοποιήθηκαν από το Δήμαρχο Σπύρο Πανά, τη σύζυγο του Κώστα Μπαγλατζή, Ζωή και τις κόρες του.

Στη συνέχεια στο χώρο του γηπέδου ο Δήμαρχος τίμησε τους παλαίμαχους της Ομάδας του Κυανού Αστέρα Βάρης, αθλητικούς παράγοντες της περιοχής και της ΑΕΚ.

Ακολούθησε φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και του Κυανού Αστέρα Βάρης.

Πρέπει εδώ να αναφέρουμε ότι την πρόταση της μετονομασίας του αθλητικού κέντρου με το όνομα του Κων/νου Μπαγλατζή, είχε καταθέσει σε δημοτική συνεδρίαση (11/2/13) ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 106 guests και κανένα μέλος