wavejet1

Κυριακή 7 Ιουλίου έγινε η πρώτη – στην Ευρώπη – παρουσίαση - επίδειξη του Wavejet propulsion, που είναι το απόλυτο εργαλείο θαλάσσιας μετακίνησης και δράσης!

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης με το ενδιαφέρον να κερδίζει το πρωτοποριακό αλλά και απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον Wavejet, τόσο για την εξαιρετική σχεδίαση και αυτονομία του αλλά και για την απίστευτη απόλαυση που προσφέρει στους λάτρεις των θαλάσσιων δράσεων και σπορ.

Με ενθουσιασμό μικροί και μεγάλοι, πάνω από 170 άτομα, δοκίμασαν την εμπειρία του Wavejet, παρ’ ότι η ταχύτητα του ανέμου άγγιξε τα 7 μποφόρ. Έμπρακτα λοιπόν επιβεβαιώθηκε ότι και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες το Wavejet χαρίζει πραγματική απόδραση.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έγινε επίδειξη sup yoga από την ομάδα της Σ. Κουταλιανού πάνω στις σανίδες Wavejet.

wavejet2Το Wavejet propulsion είναι ένα επαναστατικό σύστημα προώθησης νερού που βοηθά και εξελίσσει όλα τα θαλάσσια σπορ με σανίδα. Οι διπλοί κινητήρες του λειτουργούν με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και ελέγχονται με το ασύρματο χειριστήριο τεχνολογίας Seatooth, που φοριέται στον καρπό. Έτσι χαρίζει απόλυτη ελευθερία πάνω στο κύμα για περίπου 60 λεπτά συνεχόμενης λειτουργίας!

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Νίκος Αναδιώτης, που δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνατότητες του Wavejet propulsion σε σανίδες SUP (stand up paddle), του πιο ταχέως αναπτυσσόμενου θαλάσσιου σπορ των τελευταίων χρόνων σε ολόκληρο τον κόσμο.

wavejet3

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 127 guests και κανένα μέλος