paiania-athlitesΜε τις αποσκευές τους γεμάτες χρυσάφι επιστρέφουν από τo Σχηματάρι οι αθλητές και οι αθλήτριες του Γ.Α.Σ. Παιανίας, που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παμπαίδων- παγκορασίδων Α’. Στο στάδιο Ε.Δεπάστα όπου έγιναν οι αγώνες για τους συλλόγους της νοτιάς Ελλάδας το «νέο αίμα» ενθουσίασε με τη συνολική παρουσία του κι έστειλε το μήνυμα ότι οι καλύτερες μέρες του παιανιώτικου κλασικού αθλητισμού είναι μπροστά. Και κοντά.

Μετά την 3η θέση στο άλμα εις μήκος που κέρδισε την πρώτη μέρα των αγώνων o ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΞΑΡΛΗΣ τερμάτισε 1ος στα 100μ εμπόδια, επιτυχαίνοντας την 3η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα σε μία κούρσα που τoν οδήγησε από το βατήρα, μη αφήνοντας καμία ελπίδα στους αντιπάλους!

Μετά από μιάμιση μέρα επίπονης προσπαθειας (6 αγωνίσματα), ήρθε και η σειρά του ΑΡΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ, ο όποιος κέρδισε με διάφορα το έξαθλο, ο αγώνας των υπεραθλητων! Στο ιδιο άθλημα διακρίθηκε και ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (4η θέση) και ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΔΑΒΟΥΛΟΣ (6-η θέση ) επιτυχαίνοντας επίσης αξιόλογες επιδόσεις.

Η ΜΥΡΤΩ ΠΑΤΣΗ, με άλμα στο 5,43μ έμεινε για μόλις 1 πόντο εκτός βάθρου, κερδίζοντας την 4η θεση στο άλμα εις μήκος παγκορασίδων.

 

Την 7η θέση στο ακοντισμό, πέτυχε ο ΘOΔΩΡΗΣ ΞΥΔΗΣ με βολή στα 46.00μ, η σκυταλοδρομία 4.300, κάνοντας 13’ ρεκόρ ήρθαν στην 11η θέση με 2:52’16, με τους ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΛΕΞΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ, ΧΡΗΣΤΟ ΚΩΡΟΝΙΑ και ΘΑΝΑΣΗ ΚΕΡΑΜΑ.

Αξιόλογη προσπάθεια ηταν και η11η θέση στο άλμα εις ύψους με 1,40μ της ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ ΖΑΦΕΙΡΗ και τα 36.18μ και 13η θέση στη δισκοβολία που πετυχε ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

Στη βαθμολογία ο ΓΑΣ Παιανία εξέπληξε με την 4η θέση στους παμπαίδες και 6η συνολικά ανάμεσα σε 120 σωματεία.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 214 guests και κανένα μέλος