Μια από τις πιο επιτυχημένες χρονιές στα διασυλλογικά ολοκληρώθηκε για τις ομάδες της Βούλας στο πινγκ-πονγκ.


Αρχίζει μάλιστα να γίνεται παράδοση για την Βούλα το γυναικείο πινγκ πονγκ, καθώς και οι τρεις ομάδες πέτυχαν εξαιρετικά αποτελέσματα στα γυναικεία πρωταθλήματα.

 

arisvoulas_diasylogikoΗ ομάδα του ΓΣ Αρη Βούλας έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 κατηγορία, αλλά βασικές απουσίες την οδήγησαν στην ήττα στο ντέρμπι των πρωτοπόρων με τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας και τελικά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης, η οποία μάλιστα οδηγεί στα μπαράζ ανόδου για την πρώτη κατηγορία.

 

Η ομάδα του Αρη 2006 στην πρώτη της χρονιά στην Β Εθνική κατέκτησε την δεύτερη θέση και θα διεκδικήσει στα μπαράζ ανόδου μία θέση στην Α2 κατηγορία. Την Κυριακή στο ντέρμπι της Β Εθνικής επικράτησε του Ελληνικού με σκορ 4-2 σε ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι.

 

Η ομάδα του ΑΣ Πρωταθλητή κατέκτησε με μόλις μία ήττα το πρωτάθλημα στην Α κατηγορία της Αττικής και συνάμα την άνοδο στην Β Εθνική κατηγορία.

Αυτό το Σαββατοκύριακο ολοκλήρωσε και τις υποχρεώσεις της και η αντρική ομάδα του Αρη Βούλας στην Α2 κατηγορία κατακτώντας τελικά την 5η θέση. Παρά τις θεαματικές νίκες επί των πρωτοπόρων που πέτυχε η ομάδα, πολλές απουσίες κατά την διάρκεια της χρονιάς δεν επέτρεψαν σταθερή απόδοση και στέρησαν την ομάδα από μια καλύτερη θέση.

Θυμίζουμε ότι τόσο η ανδρική ομάδα του ΑΣ Πρωταθλητή όσο και του Αρη 2006, έχουν κατακτήσει την τρίτη θέση στα πρωταθλήματα της Β Εθνικής και της Γ Αττικής αντίστοιχα

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 193 guests και κανένα μέλος