Οι επιτυχίες του ομίλου συνεχίζονται και στη συγχρονισμένη κολύμβηση. Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης αναδείχθηκε  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.

 

Τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα συμμετείχαν εκτός των ελληνικών σωματείων (Ν.Ο.Βουλιαγμένης, Ν.Ο.Βόλου-Αργοναύτες, Κ.Ο. Ηρακλείου, Γ.Σ. Ηρακλής-Θεσσαλονίκης, Α.Ο.Νηρέας-Χαλανδρίου, Κ.Ο.Σερρών, Ν.Ο.Χανίων και  ΜΓΣ Πανσερραϊκός) και πέντε Εθνικές Ευρωπαϊκές Ομάδες (Γερμανία, Ελβετία, Ολλανδία, Ουγγαρία και Λευκορωσία) που συμμετείχαν στην παράλληλη διοργάνωση HELLAS SYNCHRO μαζί  με τα ελληνικά σωματεία.

sygxronismenh_3Η παρουσία πέντε εθνικών ευρωπαϊκών ομάδων ανέβασε τον ανταγωνισμό, και ήταν μια ευκαιρία να φανεί ότι η Ομάδα της Βουλιαγμένης υπερέχει απέναντι όχι μόνο των ελληνικών, αλλά και Εθνικών ευρωπαϊκών Ομάδων.

Με τις εμπνευσμένες χορογραφίες και τη στιβαρή καθοδήγηση της Πρώτης Προπονήτριας του τμήματος Ναταλίας Μασιούκ και την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια της προπονήτριας Σύλβιας Σαβράμη η Ομάδα με τις αθλήτριες Δέσποινα Θεοδωρίδου, Εύη Μακρυγιάννη, Ευγενία Καφετζή, Λίτσα Σαββίδου, Γιούλη Βαρτάνοβα, Πόπη Τομαή, Κλεοπάτρα Βερώνη, Ελένη Παπανδρέου, Αννα Κόκλα, Νατάσα Σιώζου, Ελλη Σάννη και Μαρια-Eλενα Τσίμπου, κέρδισε επάξια τον τίτλο της ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για μια ακόμη χρονιά. Έτσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο ΝΟΒουλιαγμένης ως πολυνίκης ομάδα συγκέντρωσε 249 βαθμούς, η δεύτερη ομάδα (Α.Ο.Νηρέας-Χαλανδρίου) συγκέντρωσε 232 βαθμούς και η τρίτη ομάδα (Ν.Ο.Βόλου-Αργοναύτες) 184 βαθμούς.

 

Στο Combo ο ΝΟΒ κατέλαβε την πρώτη θέση (κύπελλο και χρυσά μετάλλια) με τις αθλήτριες Βαρτάνοβα Γιούλη, Βερώνη Κλεοπάτρα, Θεοδωρίδου Δέσποινα, Καφετζή Ευγενία, Κόκλα Αννα, Μακρυγιάννη Εύη, Παπανδρέου Ελένη, Σαββίδου Λίτσα, Σιώζου Νατάσα, Τομαή Πόπη, και αναπληρωματικές Σάννη Ελλη και Τσίμπου Μαρία Ελενα

 

Στο Ομαδικό επίσης κατέλαβε την πρώτη θέση (χρυσά μετάλλια) με τις αθλήτριες Βαρτάνοβα Γιούλη, Βερώνη Κλεοπάτρα, Θεοδωρίδου Δέσποινα, Καφετζή Ευγενία, Μακρυγιάννη Εύη, Παπανδρέου Ελένη, Σαββίδου Λίτσα, Τομαή Πόπη και αναπληρωματικές Κόκλα Αννα, Σάννη Ελλη, Σιώζου Νατάσα και Τσίμπου Μαρία Ελενα, υπερισχύοντας της Εθνικής Ομάδας Ολλανδίας που θεωρείτο φαβορί και η οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

 

Στο ντουέτο ο ΝΟΒ κατέλαβε τη 2η θέση με τις αθλήτριες Εύη Μακρυγιάννη - Ευγενία Καφετζή και αναπληρωματική Πόπη Τομαή καθώς και την 3η θέση με τις αθλήτριες Κλεοπ. Βερώνη - Ελένη Παπανδρέου και αναπληρωματική Λίτσα Σαββίδου. Την 1η θέση κατέλαβε ο Νηρέας Χαλανδρίου με τις αθλήτριες Ελ. Γεωργίου και Δέσποινα Σολωμού (η οποία ήταν ντουέτο της Εύης Μακρυγιάννη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008).

 

Στο σόλο την 1η θέση κατέλαβε ο Νηρέας Χαλανδρίου με την Δέσποινα Σολωμού ενώ ο ΝΟΒ κατέλαβε τη δεύτερη και την τρίτη θέση με την Εύη Μακρυγιάννη  με την Ευγενία Καφετζή αντίστοιχα.

Αριστερά, οι τριάδα των αθλητριών που κέρδισε τα μετάλια του αγωνίσματος solo.

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 121 guests και κανένα μέλος