70 χρόνια αθλητισμός, 70 χρόνια προσπάθειας και αγώνων γεμάτα επιτυχίες.
7 δεκαετίες λοιπόν γιόρτασε ο Ναυτικός Ομιλος Βουλιαγμένης μαζί με όλους τους φίλους του – μέλη του ομίλου – αλλά και επισήμους που στηρίζουν τον αθλητισμό, σε μια εκδήλωση αναδρομής στην ιστορία του και στην πορεία που έχει διαγράψει...

70 χρόνια Ναυτικός Ομιλος Βουλιαγμένης


70 χρόνια αθλητισμός, 70 χρόνια προσπάθειας και αγώνων γεμάτα επιτυχίες.

7 δεκαετίες λοιπόν γιόρτασε ο Ναυτικός Ομιλος Βουλιαγμένης μαζί με όλους τους φίλους του – μέλη του ομίλου – αλλά και επισήμους που στηρίζουν τον αθλητισμό, σε μια εκδήλωση αναδρομής στην ιστορία του και στην πορεία που έχει διαγράψει.

Η εκδήλωση έγινε την Τετάρτη 2 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Β. όπου οι παράγοντες του Ομίλου ανέλυσαν το οδοιπορικό του κάθε αθλήματος ξεχωριστά και ανέφεραν τους αθλητές που το ανέδειξαν.

Ακολούθησε παρουσίαση του ιστορικού λευκώματος του Ομίλου με τίτλο «Αναζητώντας το Αθλητικό ιδεώδες», που συνέγραψε το διακεκριμένο μέλος του Πάνος Ιωαννίδης.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη και από τους παρευρισκομένους αλλά πολύ περισσότερο από τον Π. Ιωαννίδη, στο πρόσωπο του οποίου η ικανοποίηση ήταν ευδιάκριτη αφού μετά από πολύ κόπο κατάφερε να συγκεντρώσει την πολύτιμη ιστορία του Ν.Ο.Β. στις σελίδες του Λευκώματος.

ioannidis-tigka-doykas-tigkas.jpgΜετά την παρουσίαση η διοίκηση τίμησε με πλακέτες αθλητές για τις διακρίσεις τους, χορηγούς του Ν.Ο.Β. για την οικονομική βοήθειά τους, μέλη που διατέλεσαν πρόεδροι, αλλά και εξέχοντα στελέχη του ομίλου για την προσφορά τους. Τις βραβεύσεις έκαναν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Πέτρος Δούκας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Ιωαννίδης, ο Βουλευτής Απόστ. Σταύρου, η πρόεδρος του Ν.Ο.Β. Στέλλα Τίγκα – Λαζάρου και πολλά άλλα στελέχη του.

Από τη Δημοτική Αρχή παραβρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Ελευθερίου.

Από Παρασκευή 4 Ιουλίου έως την Κυριακή 6 Ιουλίου διεξάγονται επιμέρους εορταστικές εκδηλώσεις για τα αθλητικά τμήματα του Ομίλου στις οποίες έχουν προσκληθεί όλοι οι παλιοί αθλητές στελέχη και προπονητές του Ομίλου.                         

 


Αφήστε σχόλιο...

Διαφήμιση (2)

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Διαφήμιση (1a)

ebdomi-dimosiefseis

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 198 guests και κανένα μέλος