Η ομάδα των Κορασίδων Β’ της Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ν.Ο.Β. κατέκτησε την 1η θέση στο 17ο FLANDERS SYNCHRO OPEN, που διεξήχθη στο Kortrijk του Βελγίου...

NOB - Πρώτα στον κόσμο, τα κορίτσια της συγχρονισμένης


Η ομάδα των Κορασίδων Β’ της Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ν.Ο.Β. κατέκτησε την 1η θέση στο 17ο FLANDERS SYNCHRO OPEN, που διεξήχθη στο Kortrijk του Βελγίου.

nobsygxron.jpgΗ διοργάνωση αυτή, που διεξάγεται υπό την αιγίδα της LEN και της FINA, αποτελεί το μοναδικό πρωτάθλημα (σε παγκόσμιο επίπεδο) που διοργανώνεται για τις ηλικίες κάτω των 13 ετών και τα κορίτσια του Ν.Ο.Β. συμμετείχαν σε αυτήν ως πρωταθλήτριες Ελλάδος του 2008, τίτλο που κατέκτησαν τον Αύγουστο στα Χανιά.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος οι πρωταθλήτριες ομάδες των χωρών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (Γαλλία, Γερμανία – 2 ομάδες, Ελβετία, Βέλγιο – 2 ομάδες, Σλοβενία, Τσεχία, Εθνική Ουγγαρίας – 2 ομάδες, Αυστρία) και οι αθλήτριες της Βουλιαγμένης, πέρα από την 1η θέση στη Γενική Κατάταξη, πήραν 2 χρυσά (Combo & Ντουέτο) και 1 χάλκινο (Σόλο) στα επιμέρους αγωνίσματα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Φιγούρες (επί  95 αθλητριών)

Ζένια Γκούσκου 7η, Όλγα Γιεγκόροβα 13η, Μαρία-Νεφέλη Σταμέλου 15η, Ειρήνη Κατσιώτη 20ή, Ιωσηφίνα Βασιλοπούλου 22η, Μαντώ Ορφανίδη 37η

Σόλο

Μαρία-Νεφέλη Σταμέλου, 3η

Ντουέτο

Μαρία-Νεφέλη Σταμέλου & Ιωσηφίνα Βασιλοπούλου, 1ες

Ομαδικό Combo

Ιωσηφίνα Βασιλοπούλου, Όλγα Γιεγκόροβα, Ζένια Γκούσκου, Ειρήνη Κατσιώτη, Μαντώ Ορφανίδη, Μαρία-Νεφέλη Σταμέλου: 1η θέση

Γενική Κατάταξη: 1η θέση και Κύπελλο Ευρώπης!

Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια, την προπονήτρια Σύλβια Σαβράμη και όλους τους συντελεστές των επιτυχιών.

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 172 επισκέπτες και κανένα μέλος