συζήτησαν για το φλέγον θέμα της αποπεράτωσης του Γηπέδου

Στην βεβαιότητα ότι ο Πανιώνιος αξίζει ένα γήπεδο «στολίδι» που θα αρμόζει στην λαμπρή ιστορία του, στην κοινωνία και την νεολαία της Νέας Σμύρνης συνέκλιναν ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης, στελέχη της ΚΑΕ Πανιώνιος και παίκτες της ομάδας. Όλοι μαζί, βρέθηκαν (23.1.24) στο εργοτάξιο  της οδού Αρτάκης όπου αναμένεται να αναγερθεί το νέο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο. 

Ο Γ. Κουτελάκης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού  Θόδωρο Καστόρη και τον επί σειρά ετών πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Τσιάπη, υποδέχθηκαν τους παίκτες και τα στελέχη της ομάδας και συζήτησαν για το φλέγον θέμα της αποπεράτωσης του Γηπέδου, εκεί που άλλοτε δέσποζε το ιστορικό «κλειστό» της Ν.Σμύρνης.

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης τόνισε ότι τις επόμενες εβδομάδες  θα είναι σε θέση να ανακοινώσει στους δημότες το νέο χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής και την εργολήπτρια εταιρεία. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε ένα έργο πολύ σημαντικό για μια πόλη κατ εξοχήν αθλητική, όπως η Νέα Σμύρνη, το οποίο το τελευταίο διάστημα δεν προχωρά έτσι όπως θα θέλαμε, τόσο η παρούσα Δημοτική Αρχή, όσο και η Περιφέρεια και φυσικά η ομάδα μας. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα λάβω όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, θα δω τον Περιφερειάρχη και την εργολήπτρια εταιρεία ώστε να επισπεύσουμε τους ρυθμούς οι οποίοι μέχρι σήμερα είναι αργοί, ούτως ώστε πολύ σύντομα η πόλη μας να αποκτήσει ένα στολίδι για τον αθλητισμό της αλλά και για την ομάδα μας που είναι ο πρεσβευτής της πόλης μας σε όλο τον κόσμο».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Θοδωρής Μικρόπουλος, χαρακτήρισε «δίκαιο» το αίτημα να επιταχυνθούν οι εργασίες που θα έπρεπε να έχουν ήδη αποπερατωθεί με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, ωστόσο εξωγενείς παράγοντες αποδείχθηκαν αξεπέραστα εμπόδια. «Δεν κοιτάζουμε πίσω, όμως. Μόνο μπροστά» πρόσθεσε. Σύμφωνα με τον Θ. Μικρόπουλο εξάλλου, «το θέμα του νέου σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου, που θα αποτελεί κόσμημα για την πόλη μας αλλά και θα αρμόζει στον πιο Ιστορικό Σύλλογο της Ελλάδας, βρίσκεται διαρκώς

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 79 guests και κανένα μέλος