• Βιολογικό Σταθμό μέσα στο 2008, ανήγγειλε ο Δήμαρχος Σπάτων
  • Νέο γήπεδο ποδοσφαίρου

Αποφάσεις Δημοτικού συμβουλίου Σπάτων


Βιολογικό Σταθμό μέσα στο 2008
ανήγγειλε ο Δήμαρχος Σπάτων


Την αναγγελία έναρξης των εργασιών για την κατασκευή βιολογικού καθαρισμού μέσω ΣΔΙΤ, έκανε προ ημερησίας διάταξης, ο δήμαρχος Σπάτων Θανάσης Τούντας, στη συνεδρίαση της Πέμπτης 15 Μαΐου. Το κόστος του έργου εκτιμάται να ανέλθει στα 18 εκατομμύρια ευρώ, με προβλεπόμενη χρονική περίοδο τα 28 έτη, τρία χρόνια κατασκευή και 25 εκμετάλλευση λειτουργίας.
Από όσα δήλωσε ο δήμαρχος εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής, που θα διαρκέσουν μέχρι το 2010. Στη σύμβαση προβλέπεται ακόμα επέκταση του δικτύου, η είχε προταθεί – και εντάχθηκε - από τον σύμβουλο της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Κανάκη. Το ανέφερε ο δήμαρχος και αυτό τον τιμά, πράγμα που επεσήμανε και ο σύμβουλος.
Στη συνέχεια ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας Αντώνης Τούντας, ζήτησε να γίνουν προτάσεις του δήμου σε κεντρικό επίπεδο, μια και συζητείται στην ολομέλεια της Βουλής  το χωροταξικό. Κάτι που έγινε δεκτό απ’ το σώμα με επιφυλάξεις αν και κατά πόσο προλαβαίνουν να γίνουν, αλλά και με τη διαπίστωση ότι οι εισηγήσεις των δήμων δεν προβάλλονται σ’ αυτό το επίπεδο, καθώς καλύπτονται από άλλους φορείς.

Νέο γήπεδο ποδοσφαίρου

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χρ. Μάρκου, εισηγήθηκε την  την ανάγκη κατασκευής νέου γηπέδου ποδοσφαίρου στην περιοχή Προκαλίσι, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των ακαδημιών ποδοσφαίρου, αλλά και άλλες αθλητικές δραστηριότητες, για την αποσυμφόρηση του γηπέδου  «Δ. Δημητρίου», ώστε να αποφευχθεί η φθορά των πανάκριβων εγκαταστάσεων.
 
Η πρόταση πέρασε κατά πλειοψηφία.


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 165 guests και κανένα μέλος