Συμμετείχαν 40 φορείς από όλη την Ελλάδα

Για 18η συνεχή χρονιά αγκάλιασε ο κόσμος το “18ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής”, που διοργάνωσε ο Δήμος Λαυρεωτικής και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου « ΘΟΡΙΚΟΣ», το οποίο χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση της Ανατολικής Αττικής και μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα.

Συμμετείχαν 40 φορείς από όλη την Ελλάδα με 82 προγράμματα συνολικά, ενώ οι συμμετέχοντες όλων των ηλικιακών ομάδων, από την προσχολική ηλικία έως την Τρίτη ηλικία, ξεπέρασαν τους 2000. Όλες οι ομάδες παρουσίασαν πρωτότυπα προγράμματα και καταχειροκροτήθηκαν στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.

Το φεστιβάλ άνοιξε με την προγραμματισμένη παρέλαση-παρουσίαση των συμμετεχόντων και της Πρόεδρου του «ΘΟΡΙΚΟΣ» Βελετάκου Ευαγγελία. Η παρουσίαση και η οργάνωση των προγραμμάτων έγινε από την ηθοποιό και γυμνάστρια Γιώτα Αγνάντη καθώς και από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Αθλητισμού Πανταζή Κωνσταντίνο.

Η εκδήλωση ενεργείται στα πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Be Active» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αλλά και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Στο τέλος του Φεστιβάλ δόθηκαν έπαθλα ιδιαίτερης σημασίας, αφού επρόκειτο για μια συλλογή ορυκτών μεταλλευμάτων από την περιοχή της Λαυρεωτικής για καθέ φορέα, ενώ για κάθε συμμετέχοντα υπήρχε δίπλωμα και αναμνηστικό καπέλο της διοργάνωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθη ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, αντιδήμαρχοι σύμβουλοι και θεσμικοί εκπρόσωποι.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 336 guests και κανένα μέλος