Ξεχώρισε η ομάδα των παίδων του ΓΣ Κορωπίου στο διεθνές Τουρνουά handball στο Βελιγράδι (27-29/12/08) στο οποίο κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στην κατηγορία τους (γενηθ 92-93), χάνοντας στον τελικό από τη Βόσδοβατς Σερβίας 23-14...

ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ


Ξεχώρισε η ομάδα των παίδων του ΓΣ Κορωπίου στο διεθνές Τουρνουά handball στο Βελιγράδι (27-29/12/08) στο οποίο κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στην κατηγορία τους (γενηθ 92-93), χάνοντας στον τελικό από τη Βόσδοβατς Σερβίας 23-14.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 16 ομάδες παίδων και 16 ομάδες παμπαίδων(γενηθ 94-95) από τις Σλοβενία, τη Γαλλία, τη Σερβία και άλλες χώρες.

Το Κορωπί κέρδισε :

τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου 20-17,

τη Στουντέντσκι Κρατς Σερβίας 19-15 και

στον ημιτελικό την Εθνική ομάδα Παίδων της Ιταλίας με 16-14.

Ο προπονητής του ΓΣ Κορωπίου Μανώλης Κακάκης τόνισε:

«Μεγάλη ήταν η νίκη της ομάδας μας κόντρα στην Εθνική ομάδα Παίδων της Ιταλίας αλλά στον τελικό η ομάδα μας έπαθε μπλακ άουτ.

Η εμπειρία ήταν μοναδική και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες της ομάδας του Κορωπίου όσο και στο κλιμάκιο των παμπαίδων της ΕΣΧΑ».

Η ομάδα του Κορωπίου αποτελείται από τους εξής πάικτες:

Αγγελής, Χρήστου, Κατσίκης, Πέρρος, Ντούνης, Γουδέλης, Κορδογιάννης, Παπαπαύλου, Κάϊμος, Κερατιώτης, Ιάσων Μανωλάκης, Ορέστης Μανωλάκης και Οικονόμου.


ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΗΑΝDBALL 

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ


Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθη το 2ο τουρνουά handball Αγάπης και Φιλίας στην κατηγορία παμπάιδων (γεννηθ 94-95) στο Λουτράκι που οργάνωσε ο Ποσειδών Λουταρακίου με τη συνεργασία της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ.

Η τελική κατάταξη:

1. Κορωπί, 2. Ποσειδώνας 3. Ηλυσσιακός,

4. Λεωνίδας, 5. Πανιώνιος, 6. Διομήδης,

7. Καματερό, 8. Αετός Ρϊου.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 135 guests και κανένα μέλος