Μια ακόμη μεγάλη αθλητική διοργάνωση θα φιλοξενήσει ο Δήμος Μαρκοπούλου. Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τένις Junior τον Ιούλιο του 2007, η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (I.T.F.) ανακοίνωσε την ανάθεση της διοργάνωσης...

 

“MARKOPOULO-MESOGEA TOURNAMENT 2008”


1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

 

Μια ακόμη μεγάλη αθλητική διοργάνωση θα φιλοξενήσει ο Δήμος Μαρκοπούλου. Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τένις Junior τον Ιούλιο του 2007, η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (I.T.F.) ανακοίνωσε την ανάθεση της διοργάνωσης του Διεθνούς Τουρνουά Τένις Γυναικών 2008, στην Αθλητική Ένωση Πόρτο Ράφτη (Α.Ε.ΠΟ.Ρ).


Με την ανακοίνωση της ανάθεσης ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Φώτης Μαγουλάς δήλωσε τα εξής: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη σπουδαία αυτή διοργάνωση. Αποτελεί  σπουδαία παρακαταθήκη για την εξέλιξη της αντισφαίρισης στην πόλη μας. Δηλώνουμε το παρών σε αυτό το διεθνές πλέον βήμα για την Αθλητική Ένωση Πόρτο Ράφτη, το οποίο και θα στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο».

Ομόφωνα το Τμήμα Τένις και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Πόρτο Ράφτη, ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αλλά και προσωπικά τον Πρόεδρό της Σπύρο Ζαννιά για την απόφασή τους να εισηγηθούν στην Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (I.T.F.) και να αναθέσουν στην συνέχεια μια ακόμα κορυφαία εκδήλωση για το Ελληνικό Τένις, που είναι το Διεθνές Τουρνουά Γυναικών με χρηματικό έπαθλο το ποσό των 10.000$, στην Ένωση.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί 15 – 23 Μαρτίου 2008 στις νέες δημοτικές εγκαταστάσεις αντισφαίρισης στο Πόρτο Ράφτη και αποτελεί την πρώτη διοργάνωση τέτοιου μεγέθους και κύρους που πραγματοποιείται για το συγκεκριμένο άθλημα στην ευρύτερη περιοχή.

Στη κορυφαία αυτή διοργάνωση αναμένεται να συναντηθούν αθλήτριες τουλάχιστον από 25 κράτη, προκειμένου να δώσουν το αγωνιστικό τους παρόν.

Οι αθλητές και οι προπονητές του τμήματος τένις μαζί με τους γονείς τους, την Αθλητική Ένωση Πόρτο Ράφτη και τον Δήμο Μαρκοπούλου, θα δώσουν για μια ακόμα φορά τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου οι συναθλητές τους που θα αγωνιστούν στις Ελληνικές εγκαταστάσεις αλλά και οι συνοδοί τους που θα επισκεφτούν τον Δήμο Μαρκοπούλου, να τύχουν όπως και το καλοκαίρι, άριστης φιλοξενίας.


Ύστερα από σχετική απόφαση της Α.Ε.ΠΟ.Ρ. το συγκεκριμένο Τουρνουά θα φέρει πλέον το Διεθνές λογότυπο «MARKOPOULO – MESOGEA TOURNAMENT 2008»

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 130 επισκέπτες και κανένα μέλος