epitrapezia-antisfairisiΜε την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων κατηγοριών, οι σύλλογοι επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Δήμου ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, μετρούν τις νίκες και ήττες όλης της αθλητικής περιόδου και βγάζουν τα συμπεράσματα τους και προετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά.

· Η αντρική ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου «ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ» τερμάτισε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς στην Α1 Εθνική κατηγορία, ενώ η γυναικεία του ομάδα με 29 βαθμούς τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Αττικής

· Η γυναικεία ομάδα του Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006 τερμάτισε 3η στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας με 24 βαθμούς, έδωσε αγώνες μπαράζ για να ανέβει στην Α1 αλλά δεν τα κατάφερε. Η αντρική ομάδα τερμάτισε τελευταία στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας και υποβιβάστηκε στην Α’ κατηγορία Αττικής

· Τέλος, η αντρική ομάδα Α.Σ. ΦΙΛΟΝΙΚΗΣ κατέκτησε την 4 θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Αττικής, ενώ η γυναικεία ομάδα υποβιβάστηκε από την Β’ Εθνική Αττικής, στη Α’ Αττικής.

Για την επόμενη χρονιά ο βασικός στόχος των Συλλόγων εξακολουθεί να είναι οι ακαδημίες και οι μικρές ηλικίες που χαρίζουν στο Δήμο Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 152 guests και κανένα μέλος