Ένα σπάνιο αφιέρωμα στην πιο τρυφερή και μελωδική περίοδο της ελληνικής μουσικής. Μία μοναδική παράσταση γεμάτη από τα αριστουργήματα του ελαφρού τραγουδιού, από την αρχή του αιώνα έως τη δεκαετία του ΄50...

Ένα σπάνιο αφιέρωμα στην πιο τρυφερή και μελωδική περίοδο της ελληνικής μουσικής. Μία μοναδική παράσταση γεμάτη από τα αριστουργήματα του ελαφρού τραγουδιού, από την αρχή του αιώνα έως τη δεκαετία του ΄50.

Ο πιανίστας Δαυίδ Ναχμίας και οι συνεργάτες του, παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στα τραγούδια που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και παραμένουν ζωντανά έως τις μέρες μας.

Από τα τραγούδια του μάγου Αττίκ, του γλυκού βάρδου των λησμονημένων γαλανών ματιών και των αλησμόνητων ερώτων έως τις γοητευτικές, άφθαρτες μελωδίες που μας γνώρισε ο Νίκος Γούναρης. «Ζητάτε να σας πω», «Τα τελευταία γιασεμιά», «Γλυκά μου μάτια, αγαπημένα», «Ποιος σε πήρε και μου ΄φυγες» και άλλα πασίγνωστα και λατρεμένα στα χρόνια τραγούδια

Απ’ τους συνθέτες που το έργο τους σημάδεψε ανεξίτηλα την πορεία του ελληνικού τραγουδιού όπως ο Μιχάλης Σουγιούλ, ο Χρήστος Χαιρόπουλος, ο Κώστας Γιαννίδης, ο Λεό Ραπίτης κ.α.

Θέατρο: “Κάτω από την γέφυρα” Κάθε Τετάρτη στις 21.00 Πλατεία Καραϊσκάκη, Σταθμός ΗΣΑΠ Ν. Φάληρο, Γήπεδο Καραϊσκάκη Τηλ 210-4816200.

Αφήστε σχόλιο...

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 117 guests και κανένα μέλος