«ψήφος κατά συνείδηση»! ναι, αλλά ποιά «συνείδηση»;

 

Οι μάσκες έπεσαν! Η Νέα Δημοκρατία το δήλωσε απερίφραστα – χωρίς καν ν’ αφήσει τους επισήμους υποψηφίους της, Κουμουτσάκο και Σπηλιωτόπουλο, να μιλήσουν: Υποστηρίζει Σγουρό στην Περιφέρεια και Καμίνη στην Αθήνα.

Επομένως, όποια και όποιος ψηφίσει Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής και Καμίνη, στο Δήμο αθηναίων συμπαρατάσσεται με την Ν.Δ. και την Κυβέρνηση.

kostas-venetsanos-2014Ψηφίζει στην ουσία Ν.Δ. Υπερψηφίζει την λιτότητα και τα μνημόνια. Βάζει την ψήφο του στην μείωση των μισθών και των συντάξεων. Υπερψηφίζει – υποστηρίζει την ανεργία, την υπερφορολόγηση και τα χαράτσια (το καλοκαίρι θα βαρέσουν οι καμπάνες – το γλωσσίδι της καμπάνας. Ρωτήστε τους λογιστές σας: Φορολογούμενος με εισόδημα 23.000, που πλήρωσε πέρυσι 700 € φόρο εισοδήματος , φέτος θα πληρώσει 6.300! Τότε θα καταλάβει τι υπερψηφίζει).

Ψηφίζοντας Σγουρό – που στις εκλογές του 2010, ο Γ.Α. Παπανδρέου είχε πει πως αν δεν ψηφιστεί ο Σγουρός, παραιτείται η Κυβέρνηση – ψηφίζεις παραμονή της Συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, για να ολοκληρώσει την πολιτική της καταστροφής, του ξεπουλήματος, της υποτέλειας, της «παραίτησης από κάθε ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας» κλπ.

Ψηφίζοντας, εν κατακλείδι, τις κυβερνητικές επιλογές της Ν.Δ. και του αποκόμματος του ΠΑΣΟΚ, ψηφίζεις την καταστροφική πορεία της χώρας, της πάλαι ποτέ ένδοξης πατρίδας μας, της Ελλάδας και των ηρωικών προγόνων μας, των Ελλήνων, την παράδοσή της στο Κεφάλαιο των αρπακτικών και τη μετατροπή της από υπερήφανο ανεξάρτητο κράτος, σε θέρετρο των βορείων, που θα μπορεί να φέρει το λογότυπο «Η ωραία Ελλάς».

Μήπως υπερβάλλω; Θα μου πει δικαιολογημένα, εκ πρώτης όψεως, κάποιος: «Όλα αυτά θα τα κάνει ο Σγουρός και ο Καμίνης;»

Κι ο Σγουρός και ο Καμίνης και ο Κωνσταντέλλος, στα 3Β, και κάθε στήριγμα αυτής της κυβερνητικής πολιτικής.

Στις λιθόκτιστες οικοδομές και στα γεφύρια το παράδειγμα γίνεται πιο ξεκάθαρο. Κάθε λιθάρι δεμένο αρμονικά με τ’ άλλα, στηρίζουν γερά το οικοδόμημα. Αν βγάλεις μια πέτρα, ιδίως της οροφής, το οικοδόμημα θα καταρεύσει!

Γι’ αυτό οι επαναληπτικές εκλογές, ιδιαίτερα στην Περιφέρεια, κι ακόμα περισσότερο, οι εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο έχουν μεγάλη βαρύτητα για τις πολιτικές εξελίξεις και βάρος για την συνείδησή μας!

- Αποχή σημαίνει λιποταξία

- Φοβική ψήφος, «κολλημένη» ψήφος, ανεύθυνη ψήφος είναι ψήφος – βόλι στην καρδιά της Ανεξαρτησίας, της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας. Είναι ανέβασμα του βολτάζ στην ηλεκτρική καρέκλα του λαού μας.

Είναι βέλος στην καρδιά της Ελλάδος!

«Κατά συνείδηση», λοιπόν. Αλλά ποιά συνείδηση!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 254 guests και κανένα μέλος