«Διεθνιστές» επειδή αποδέχονται την ομαδοποίηση των εθνών, στην Ε.Ε. υπό τη γερμανική ηγεσία

«Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις» Αντισθένης

Με τις καταλήψεις και τις διαδηλώσεις των μαθητών ιδιαίτερα στη βόρεια Ελλάδα, για το μακεδονικό και την συνθήκη των Πρεσπών, πέσαμε θύματα πάλι μιας λεκτικής βίαιης εθνοφοβικής έως αντεθνικής ιδεολογικής επίθεσης, με περίσσια σολοικισμών1 και αυθαίρετων συσχετισμών. Μιας επίθεσης που υποβοηθά και ενισχύει, εκείνο που υποτίθεται ότι επιδιώκει να καταπολεμήσει: το φασισμό και τον ρατσισμό:

«...Οι μαθητές ξεσηκώθηκαν με αφορμή την άδικη αποβολή των μαθητών που συμμετείχαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, στο Γέρακα Αττικής (στα “χωρικά μας ύδατα” δηλαδή). Τα πραγματικά αίτια του απρόσμενου ξεσηκωμού εντοπίζονται στη βαθιά πεποίθηση των μαθητών ότι το μέλλον της Ελλάδας, της Μακεδονίας και το δικό τους υποθηκεύεται ανεπιστρεπτί με την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, η οποία αποτελεί ΚΙΝΔΥΝΟ για την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή και οδηγεί στον ακρωτηριασμό της πατρίδας μας...», λέει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.

Την είδατε, την ακούσατε πουθενά; Αντίθετα παραχωρήθηκε άνεση χρόνου και τηλεθέασης σε καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης και νεαρές δημοσιογράφους, φερέλπιδες προβολής και επαγγελματικής και πολιτικής ανόδου, όπου ταύτιζαν αυθαιρέτως τον εθνικισμό και τις εθνικές ευαισθησίες με το φασισμό και το ναζισμό και τις κινητοποιήσεις των μαθητών ως υποκινούμενες από τη «Χρυσή Αυγή».

Ένας μάλιστα, που η εθνοφοβία του και ο εθνομηδενισμός του με τρόμαξε, απομόνωσε ένα ηλεκτρονικό κάλεσμα με sms (μέσω κινητού) που παρότρυνε τους μαθητές σε καταλήψεις για «εθνικά θέματα, Μακεδονικό, Κώστα Κατσίφα και Β. Ήπειρο» για να τα διογκώσει ειρωνικά λέγοντας «...η Β. Ήπειρος είναι ελληνική, η Μακεδονία είναι ελληνική, η Μικρά Ασία είναι ελληνική, το ...Πεκίνο είναι ελληνικό»!

Αυτός ο άνθρωπος, αυτός ο ανθέλληνας διδάσκει τα παιδιά μας. Και τον έβγαλαν στην κρατική τηλεόραση να διδάξει κι εμάς! Αυτό με τρομάζει.

Και πιστεύουν ίσως και οι ίδιοι – δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε, που τρέφουν αυταπάτες – πως είναι «διεθνιστές» και «δημοκράτες!» Αντιφασίστες και «προοδευτικοί!»...

Είναι «διεθνιστές» επειδή αποδέχονται την ομαδοποίηση των εθνών, στην Ε.Ε. υπό τη γερμανική βεβαίως ηγεσία, όπως πίστευαν και επεδίωκαν οι Ναζί και ο Χίτλερ2 και ολοκληρώνουν οι «δημοκράτες» επίγονοι Γερμανοί των ημερών μας, των «Χριστιανο-Δημοκρατών» - που ούτε χριστιανοί είναι, ούτε δημοκράτες και οι «Σοσιαλιστές», που υπηρετούν τον ακραίο καπιταλισμό της παγκοσμιοποίησης – εχθρό και φανατικό πολέμιο των εθνών.

Τώρα, όσο για το πόσο «δημοκράτες» είναι, για τον απλά σκεπτόμενο, μέσης παιδείας, άνθρωπο, είναι καταφανέστατο. Η Αντιπροσωπευτική «δημοκρατία» των κομμάτων δεν είναι δημοκρατία (κράτος του δήμου, του λαού ως πηγή εξουσίας). Είναι κομματο-κρατία (κράτος των κομμάτων, των κομματιών του λαού, όχι ως δήμου πλέον, αλλά ως οπαδών (στο μεγαλύτερο δυστυχώς, ποσοστό τους). Ως οπαδών, όπως της ποδοσφαιρικής ομάδας εκάστου. Και ανάλογα του χαρακτήρα, τη μόρφωση, την ηλικία την ωριμότητα και ο βαθμός ομαδοποίησης, απλώς οπαδός, περιστασιακός, δοκιμαστικός, ή πιστός, ένθερμος, ακόμη και φανατικός – σε βαθμό χουλιγκανισμού – ή και τυφλός οπαδός!

Για το βαθμό οπαδοποίησης, άφησα μια αιτία για το τέλος: Το ιδιοτελές συμφέρον. Να μην το αναλύσω· είναι καταφανές. Να μεταφέρω μόνον τι έλεγε για τα κόμματα ο D. Truman «… πολιτικό κόμμα έφτασε να θεωρείται αυτό μέσω του οποίου επιλέγονται οι διεκδικητές δημοσίων θέσεων3» και αλλού «…μια επινόηση για την κινητοποίηση των ψήφων3». Άλλoς πάλι πως, κόμματα είναι οι ενώσεις εκείνες, μέσω των οποίων επιδιώκεται η κατάληψη της εξουσίας, με σκοπό το μοίρασμα των λαφύρων της δημόσιας διακυβέρνησης.

Τώρα πόσο «προοδευτικοί» είναι οι άνθρωποι που κρίνουν επιδερμικά και περιφρονούν αξίες, όπως η πατρίδα, το έθνος, η ιστορία και οι θυσίες για ν’ αναδειχθεί σε «αξία» το δικαίωμα κάποιου να έχει αποκλίνουσα σεξουαλική προτίμηση, το αφήνω στην κρίση και στη γνώμη του καθενός. Είναι εξάλλου κι αυτό βασικό δικαίωμα.

Ένα άλλο θέμα είναι η υποκίνηση των μαθητών, κατά την κυβέρνηση και των φερεφώνων της – κατά συνήθεια και των παρελθουσών κυβερνήσεων – η υποκίνηση των μαθητών, λέει, από τη «Χρυσή Αυγή». (Εγώ, δηλαδή, ως μαθητής διαδήλωνα για την ΕΝΩΣΗ της Κύπρου με την Ελλάδα, υποκινούμενος από ποιόν; Εγώ υποκινούσα τους συμμαθητές μου. Κι όταν διαδήλωνα για το 114 και την ειρήνη, προφανώς “υποκινούμην από τους Λαμπράκηδες”).

Δεν αμφισβητώ ότι θα έκανε τέτοια προσπάθεια η Χ.Α. και μεμονωμένα, θα το πέτυχε, αλλά ποιος ευθύνεται γι’ αυτό; Ποιος καλλιέργησε αυτό το γόνιμο έδαφος; Ποιος άφησε ελεύθερο το γήπεδο για δράση καπηλείας; Ποιος απεμπόλησε το δικαίωμα και το ιστορικό καθήκον της υπεράσπισης του έθνους και των εθνικών υποθέσεων, παρά η νομιζόμενη κοσμοπολίτικη «αριστερά».

Η αριστερά που προσπαθεί να ξεχάσει την ιστορία της. Τί ήταν το ΕΑΜ, μωρέ; Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο! Τί ήταν η «Κυβέρνηση του βουνού» (ΠΕΕΑ); Πολιτική Επιτροπή Εθνικής Αντίστασης! Εθνική Αλληλεγγύη!

Γιατί αφήσατε αυτές τις αξίες, για τις οποίες οι πατεράδες σας, αγωνίστηκαν, σ’ αυτούς που τις καπηλεύθηκαν;

Ο Διεθνισμός, Ειρήνη, συνεργασία, Αλληλεγγύη και φιλία των λαών, δεν έχει καμμιά σχέση με τον «αριστοκρατικό κοσμοπολιτισμό» (ανοίξτε λεξικά) και πολύ περισσότερο με την «παγκοσμιοποίηση» της ασυδοσίας του κεφαλαίου, για την εξαντλητική εκμετάλλευση των λαών και την ταχύτητα υπερ-συγκέντρωσης του κεφαλαίου: Οκτών (8) ονόματα έχουν συγκεντρώσει τόση περιουσία, όση τρία δισεκατομμύρια, εξακόσια εκατομμύρια άνθρωποι (3,6 δις), ο μισός δηλαδή πληθυσμός της γης!

Ας ανοίξουμε και κανένα βιβλίο, ένα λεξικό, το ίντερνετ, βρε αδερφέ. Εγώ και οποιοσδήποτε «σοφός», σας λέει ό,τι νομίζει κι ό,τι θέλει, ή, ακόμη χειρότερα, ότι του λένε! Αλλά ούτε αυτούς τους διαβάζουν, οι περισσότεροι.

Ξέρετε τί κρύβουν τα βιβλία;

Διαβάστε ένα ωραίο σχόλιο του Ναπολέοντα, πάνω στον «Ηγεμόνα» του Μακιαβέλλι:

Ναπολέων: «Ποιο μυστικό τους αποκαλύπτεις;», λέει απευθυνόμενος (θεωρητικά) στο Μακιαβέλλι, για να συμπληρώσει αμέσως: «Αλλά ευτυχώς που αυτοί δεν διαβάζουν, ούτε σε διάβασαν ποτέ»4 και δεν θα το διδαχθούν ποτέ.

Σ’ αυτή την εθελούσια άγνοια του λαού στηρίζονται κι αυτοί που διαχειρίζονται την εξουσία, για να τον εξαπατούν, να τον εκμεταλλεύονται, να τον ληστεύουν νόμιμα! (διάβαζε νομότυπα – για τα «δημοκρατικά» προσχήματα).

――――――

  1. Σολοικισμός: λανθασμένος λόγος γραμματολογικά και εννοιολογικά εγνωσμένα και συχνά από άγνοια ή παρανόηση.
  2. Μαρκ Μαζόουερ (σύγχρονος Αμερικανός Καθηγητής της Ιστορίας στο Παν/μιο Κολούμπια: «Σκοτεινή Ήπειρος», τόμ. Α. προλ.
  3. UNESCO: Λ.Κ.Ε., τομ. 2ος, σελ. 474, και The governmental process – Κυβερνητική διαδικασία Ν.Υ. 1951, σελ. 270-1.
  4. Ν. Μακιαβέλλι: «Ο Ηγεμόνας - σχολιάζει ο Ναπολέων Βοναπάρτης». Εκδ. Σκαραβαίος, 2018, κεφ. 14, σελ. 244, σχ. 4.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 233 guests και κανένα μέλος