εγώ η ίδια έδωσα πρόσκληση στον υποψήφιο Δήμαρχο 3β κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο

Ελάβαμε επιστολή από την κα Βούλα Λαμπροπούλου, η οποία αναφέρεται σε εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Μαρτίου.

Εκ παραδρομής στην ανακοίνωση γράψαμε ότι η εκδήλωση γίνεται στην αίθουσαΙωνία”, ενώ το σωστό είναι ότι γίνεται στο Vive Mare.



Κύριε Διευθυντά,

Στο προηγούμενο φύλλο της ΕΒΔΟΜΗΣ 8.3.2014 σε ανακοίνωση της Τιμητικής Βραδυάς για το έργο μου από τρεις Συλλόγους, την Πολιτιστική Συντροφιά Βούλας, της Παγκόσμιας Αμφικτυονίας Αποδήμων και Ελληνοφώνων GerhardRolhfs και ΚαλλιτεχνόγραμμαΓλυφάδας και της παρουσίασης των 2 βιβλίων μου: ΓυναικείοιΧοροίστηνΑρχαίαΕλλάδακαι ΧορόςκαιΑρμονία” για την Γ’ έκδοσή της από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, εκ παραδρομής γράφτηκε ως αίθουσα αντί του ViveMare η “Ιωνία”, για την Τετάρτη 19/3/14 στις 7.30μ.μ.

Κατά τη βραδιά αυτή θα απευθύνουν χαιρετισμό εξέχοντα πρόσωπα της Πολιτικής της χώρας και του τόπου μας, όπως του κ. Βύρωνα Πολύδωρα και της κ. Γεωργίας Μαρτίνου, της εκκλησίας, όπως του Μητροπολίτη μας κ. Παύλου και θα μιλήσουν καθηγητές Πανεπιστημίου Αθηνών, όπως ο κ. Ιωάννης Πολέμης καθηγητής διακεκριμένος Βυζαντινής Φιλολογίας, η κα Ειρήνη Πέππα - Παπαϊωάννου και η κα Μάρω Παπαθανασίου του Μαθηματικού Τμήματος του Παν/μιου Αθηνών.

Για τη βραδιά αυτή δεκαπέντε ημέρες πριν εγώ η ίδια έδωσα πρόσκληση στον υποψήφιο Δήμαρχο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο μαζί με ανοιχτή επιστολή προς δέσμευση υπόσχεσης για την ίδρυση ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στη Βούλα (την οποίαν σημειωτέον ακόμη δεν υπέγραψε!)

Ο κ. Κωνσταντέλλος αντί να ανταποκριθεί ως ...οικοδεσπότης, τρόπον τινά, της πόλεώς μας και με την παρουσία του να υποδεχθεί τους ανθρώπους της πολιτικής και του πνεύματος, έβαλε την ίδια ημέρα και ώρα άλλη εκδήλωση στην παραπλεύρως αίθουσα “Ιωνία”.

Για το λάθος της αναγραφής της αίθουσας από την εφημερίδα, εγώ δεν είχα καμμία ευθύνη, παρ’ όλα αυτά μου τηλεφώνησαν από το γραφείο του για να με “επιπλήξουν” και άκουσα να υπογορεύει στην κυρία, που μου τηλεφωνούσε με ύφος επιτιμητικό ότι δεν έκανα αίτηση και δήθεν πώς τολμούσα να χρησιμοποιήσω την αίθουσα “Ιωνία”.

Λίγη ευαισθησία και σεβασμός δεν θα έβλαπτε και μιας και κόβει τόσο βίαια κάθε σχέση συνεργασίας μαζί μου, θεωρώ ότι η πράξη του να προγραμματίσει την ίδια ημέρα και ώρα άλλη εκδήλωση ενέχει μισαλλοδοξία και προσβολή για τους συναδέλφους μου και εμένα.

Δεν ξέρω από πού πηγάζει αυτός ο αέρας... επικυριαρχίας από έναν υποψήφιο Δήμαρχο. Και επειδή είμαι ειλικρινής τον ευχαριστώ πολύ και εκ μέρους όλων των προσκεκλημένων μου και των ομιλητών.

Βούλα Λαμπροπούλου

καθηγήτρια Πανεπιστήμιο Αθηνών

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 346 guests και κανένα μέλος