ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ            Κορωπί 5/2/2010
ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ            Αρ. Πρωτ.: 7
ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΚΤΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Κ.Α.Π.Η.
Πληροφορίες: κα Χατζηγιάννη Ιωάννα - Τηλ.: 210-6625682

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

Ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κορωπίου προκηρύσσει, πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες οικονομικές προσφορές για την εργασία «ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ΠΟΥΛΜΑΝ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Κ.Α.Π.Η. για το έτος 2010» η οποία θα εκτελείται τμηματικά, προϋπολογιζόμενης δαπάνης 44.918,90 ευρώ με τον ΦΠΑ, σύμφωνα με μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κορωπίου.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 3/3/2010 ημέρα Τετάρτη με ώρα παραλαβής των προσφορών 14:00 και ώρα λήξης 14:30 το μεσημέρι σε γραφείο (αίθουσα συνεδριάσεων) του Δήμου Κορωπίου, οδός Βασ. Κων/νου 47, Κορωπί.

Η αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών θα γίνει την ίδια μέρα ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΠΗ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που ασκούν δραστηριότητα σχετική με το αντικείμενο του διαγωνισμού.

Οι προσφορές πρέπει να είναι γραμμένες στην Ελληνική γλώσσα και να συνοδεύονται με τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο άρθρο 5.1 έως 5.16 της διακήρυξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80.

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται σε ποσοστό 5% επί της συνολικής προϋπολογισθείσης δαπάνης, μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και πρέπει να απευθύνεται στο Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κορωπίου και βεβαιώνεται με την προσκόμιση ισόποσου γραμματίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή ανάλογης εγγυητική επιστολής αναγνωρισμένης Τράπεζας.

Η παρούσα θα δημοσιευθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 του Π.Δ. 28/80.

Πληροφορίες και λεπτομερής διακήρυξη δίδονται στα γραφεία του Δήμου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ. 210-6625682 κα Χατζηγιάννη Ιωάννα).

Ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ

Κων/νος Παπαμιχάλης

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 76 guests και κανένα μέλος