Συγκεκριμένα, την Κυριακή 6 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε καρναβάλι στην κεντρική πλατεία Αναβύσσου και στην πλατεία του Κουβαρά με τη συμμετοχή πολλών κατοίκων από τις δύο περιοχές αλλά και το Δήμο Σαρωνικού γενικότερα, οι οποίοι με ενθουσιασμό και καλή διάθεση, βρέθηκαν στο χώρο των εκδηλώσεων και παρακολούθησαν τις ομάδες που παρέλασαν, διαδηλώνοντας τον ενθουσιασμό τους με χειροκροτήματα. Οι καρναβαλιστές δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα ξεφαντώματος και διασκέδασης, χαράς και κεφιού, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

 

politistika2_koulouma_f674

Την προηγούμενη Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, το «χορό» των αποκριάτικων εκδηλώσεων άνοιξε η Δημοτική Κοινότητα Καλυβίων, η οποία διοργάνωσε το δικό της καρναβάλι στην κεντρική πλατεία της πόλης. Στην παρέλαση συμμετείχαν ομάδες από σχολεία της περιοχής, από τη Θεατρική Πορεία «Ανοιχτά Πανιά», από το Τμήμα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, το Α΄ ΚΑΠΗ Καλυβίων, καθώς και από εξωραϊστικούς συλλόγους της περιοχής, οι οποίες «παρέσυραν» σε ένα ξέφρενο γλέντι με τραγούδια και χορό όλους όσους βρέθηκαν στην πλατεία για να παρακολουθήσουν την παρέλαση και να συμμετάσχουν στο καρναβάλι.

Πρωταγωνιστικό ρόλο και στις τρεις εκδηλώσεις είχαν για ακόμα μια χρονιά τα παιδιά, τα οποία με τις χαρούμενες φωνές τους πλημμύρισαν με γέλιο και χαρά τις πλατείες, όπου έλαβαν χώρα οι αποκριάτικες εκδηλώσεις και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 133 guests και κανένα μέλος