Παρά την αναμενόμενη επιτυχία, δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι υποδεχθήκαμε το θριαμβευτικό αποτέλεσμα του προκριματικού αγώνα του παγκόσμιου διαγωνισμού salsa με συγκίνηση και με μεγάλο ενθουσιασμό.

Η δικιά μας, η αρχισυντάκτρια της ΕΒΔΟΜΗΣ, Ηλέκτρα Βενετσάνου, ανακηρύχθηκε πρώτη στην Ελλάδα στην κατηγορία solo ladies και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα salsa, που θα διεξαχθεί, τον Δεκέμβριο, στο Μαϊάμι των ΗΠΑ.

electra-solo-finale

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει επίσης, στην κατηγορία των ζευγαριών salsa on2, για πολλοστή φορά, το γνωστό χορευτικό ζευγάρι Δημήτρης & Στέλλα.

dimitris-stella

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στα πλαίσια του μεγαλύτερου διεθνούς φεστιβάλ salsa της Ελλάδας, που έγινε στην Ερέτρια για 6η συνεχή χρονιά φέτος, το Athens Spring Salsa Festival.

Το φεστιβάλ - πιο πετυχημένο από ποτέ - διήρκεσε 3 μέρες. Από το stage πέρασαν χορευτές από όλη την Ελλάδα και μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου παγκοσμίως. Την ανάσα των θεατών έκοψαν οι τρεις παγκόσμιοι πρωταθλητές (πρώτοι ο καθένας στην κατηγορία του) Ricardo & Karen, David & Paulina, Rafael & Carine. 

ricardo-karen

rafael-y-carine

david-paulina

Εκτός από τα shows και τα πάρτυ μέχρι το πρωί, οι συμμετέχοντες γέμισαν τις ημέρες τους με μαθήματα χορού και διασκέδαση στην πισίνα του Eretria Village Resort όπου και διεξήχθη.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 281 guests και κανένα μέλος