Στην Κύπρο και δη στον Δήμο Μέσα Γειτονιάς βρέθηκε ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης, μαζί με αντιπροσωπεία Αντιδημάρχων και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων, (12-13/3) επ’ ευκαιρία του εκπαιδευτικού προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης «Χρυσοπράσινο Φύλλο».

Ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς είναι αδελφοποιημένος με τον πρώην Δήμο Καλυβίων και νυν Δήμο Σαρωνικού από το 1999. Η επίσκεψη του Δημάρχου και της αντιπροσωπείας Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων αποσκοπεί στη δημιουργία εποικοδομητικών σχέσεων του Δήμου με όλους τους αδελφοποιημένους Δήμους. Πρόκειται για σειρά επαφών με τους Δημάρχους των πόλεων.

Στο επίκεντρο της συνάντησης με τον Δήμαρχο Μέσα Γειτονιάς Λεμεσού, Δώρο Αντωνίου συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας των αδελφοποιημένων Δήμων, ενδυνάμωση της φίλιας σχέσης και ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών σε κοινά θέματα που απασχολούν τους Δήμους.

Παράλληλα, η αντιπροσωπεία του Δήμου συμμετείχε στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του προγράμματος «Χρυσοπράσινο Φύλλο», στο οποίο, μεταξύ άλλων, συμμετέχει το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων και το ΚΑ Δημοτικό Σχολείο Μέσα Γειτονιάς. Οι μαθητές των δυο Δημοτικών Σχολείων παρουσίασαν τις εργασίες τους, 12 Μαρτίου σε θέματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.
αδελφοποίηση

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 76 guests και κανένα μέλος