kantina-varkiza-1Το τί συμβαίνει με τις καντίνες στην ελεύθερη παραλία της Βάρκιζας, μόνον οι κάτοικοι που μένουν γύρω - γύρω και υποφέρουν μπορούν να μας το πουν.

Οι οποίες καντίνες υποτίθεται ότι είναι τροχήλατες. Δηλαδή κινούμενες, αλλά μόνον κινούμενες δεν είναι. Βέβαια είναι αστείος και ο νόμος, που όπως γράφουν καταγγελίες του Αστυνομικού Τμήματος, έκανε πώληση εν στάσει.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 17/3 είχαν ως 40ό θέμα εκθέσεις του Αστυνομικού Τμήματος Βάρης, για δύο παραβάσεις καντίνας που διατηρεί ο Σταύρος Αργυρουδάκης.

Ο Γρ. Κωνσταντέλλος, είπε ότι πριν ενάμισυ χρόνο έδωσαν άδεια για τη συγκεκριμένη καντίνα με την εγγύηση του πατρός Αργυρουδάκη, που είναι αντιδήμαρχος, ότι ειναι όλα νόμιμα, αλλά «μας εξαπάτησε πολιτικά».

kantines-varkizasΟ Γ. Νιτερόπουλος τόνισε ότι είναι επιλεκτική η καταγγελία, γιατί εκεί υπάρχουν δέκα καντίνες.

Γενικά οι περισσότεροι σύμβουλοι τόνισαν ότι το πρόβλημα αφορά όλες τις καντίνες και όχι τη συγκεκριμένη και θα πρέπει να παρθεί μέτρο για όλες.

Αλλά επειδή συνήθως οι Αρχές πάνε όπου έχουν καταγγελία, ασχέτως αν δίπλα από το καταγγελόμενο, υπάρχει ακριβώς η ίδια παράβαση· δεν τη βλέπουν, το δημοτικό συμβούλιο έπρεπε να αποφασίσει για τη συγκεκριμένη.

Ετσι έβαλαν ένα πρόστιμο 300 ευρώ για κάθε παράβαση. Αν όμως υπερβεί τις τρεις παραβάσεις, τότε ο Δήμος έχει δικαίωμα να αποσύρει την άδεια.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 194 guests και κανένα μέλος