nhpiagogeio

Ενημερωθήκαμε τηλεφωνικώς από γονέα, για το πρόβλημα που συνεχίζει να αντιμετωπίζει το 1ο νηπιαγωγείο Βάρης, από τον περασμένο χειμώνα.

Είχαν πέσει σοφάδες στις αίθουσες του κτιρίου με αποτέλεσμα να καθιστά ακατάλληλη την στέγαση των παιδιών και την συνέχιση των μαθημάτων.

Προκειμένου να συνεχιστεί κανονικά η χρονιά, τα παιδιά φιλοξενήθηκαν μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς στο 2ο Νηπιαγωγείο Βάρης - Διλόφου.

Στο μεσοδιάστημα δεν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου με αποτέλεσμα να μπει ο Σεπτέμβρης και οι κτιριακές εγκαταστάσεις του 1ου Νηπιαγωγείου να μην είναι ασφαλείς για τα παιδιά. Να σημειώσουμε ότι, όπως ενημερωθήκαμε, δεν έχει κανένα σημαντικό κόστος η επισκευή του.

Οι γονείς λοιπόν αποφάσισαν να συνεδριάσουν για να δουν πως θα κινηθούν, μας ενημέρωσαν κι εμάς για την συνάντησή τους για να την καλύψουμε δημοσιογραφικά κι έτσι την Παρασκευή 6/9 στις 12:00 βρεθήκαμε στο 2ο Νηπιαγωγείο για να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του θέματος.

Όμως βρεθήκαμε προ εκπλήξεως, διότι δεν μας επέτρεψαν την είσοδο με την αιτιολογία ότι χρειάζεται ειδική άδεια για να περάσει δημοσιογράφος(!) την ώρα της συνεδρίασης των γονέων.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιον εξυπηρετεί να γίνει η συζήτηση κεκλεισμένων των θυρών και με ποίου εντολή δεν μας επετράπη η είσοδος για ένα θέμα που μας αφορά όλους, κι όχι μόνο τους 30-40 γονείς που έχουν εκεί τα παιδιά τους.

Και μας ακούγεται αδιανόητο να υπάρχει το πρόβλημα από την περασμένη σχολική χρονιά και να συνεχίζει να υπάρχει!!!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 126 guests και κανένα μέλος