ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - ΕΝΩΣΕΙΣ και ΦΟΡΕΙΣ υπέγραψαν συμβόλαιο τιμής για τη σωτηρία της πατρίδας

 

Ο Πρόεδρος του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Πάνος Καμμένος και ο Πρόεδρος του κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» Νότης Μαριάς συμφώνησαν στη συγκρότηση ενωτικού αντιμνημονιακού μετώπου.  
Όπως δήλωσαν από κοινού ο Πάνος Καμμένος και ο Νότης Μαριάς «υπογράφουμε σήμερα συμβόλαιο τιμής για συνεργασία, προκειμένου να διασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και να συγκροτήσουμε μια πραγματικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση που θα ανακτήσει την εθνική μας ανεξαρτησία και θα απαλλάξει το λαό μας από τα Μνημόνια και τις επονείδιστες και αντισυνταγματικές δανειακές συμβάσεις.
Δεσμευόμαστε από κοινού ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση σύμπραξης προεκλογικά ή μετεκλογικά με κόμματα ή βουλευτές που ψήφισαν έστω και ένα Μνημόνιο. Σκοπός μας δεν είναι να διαμαρτυρηθούμε αλλά να απαλλαγούμε από την τρόικα και τα ντόπια στηρίγματά της και να κυβερνήσουμε την πατρίδα μας χωρίς επιτρόπους και ανθύπατους υπηρετώντας μόνο τον Ελληνικό λαό».

kamenos-marias
Συμβόλαιο τιμής για την σωτηρία της πατρίδας από την κατάσταση που θέλει να επιβάλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων υπέγραψαν την Τρίτη 10 Απριλίου ο πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος και εκπρόσωποι έντεκα πολιτικών φορέων, συλλογικοτήτων και κινημάτων που συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα του ελληνικού λαού στην πλατεία Συντάγματος και σε όλη την Ελλάδα κατά του Μνημονίου, οπως μας ενημέρωσαν οι “Ανεξάρτητοι Ελληνες” μέσω δελτίο Τύπου.
Πρωταρχική δέσμευση όλων των πλευρών είναι ότι δεν θα υπάρξει καμιά συνεργασία με κανένα κόμμα,φορέα ή πρόσωπο που έχει ταχθεί υπέρ του μνημονίου.
Ο Πάνος Καμμένος και οι εκπρόσωποι των φορέων συζήτησαν με βάση τις πολιτικοοικονομικές συνθήκες και τους κινδύνους στους οποίους έχει περιέλθει η Πατρίδα από την μνημονιακή πολιτική.
Μετά από απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής,ο Πάνος Καμμένος δεσμεύτηκε προσωπικά για την τήρηση των όρων του συμβολαίου τιμής.Και καλεί όλα τα αντιμνημονιακά δημοκρατικά κόμματα,φορείς και ενώσεις για ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΑΞΗ.

Στο συμβόλαιο τιμής τονίζεται ότι "ο κοινός σκοπός είναι να ενωθούν όλες οι Πατριωτικές Αντιμνημονιακές Αντιστασιακές δυνάμεις που αγωνίζονται για την Σωτηρία της Πατρίδας μας, με αίσθημα ευθύνης και αγάπης γι' αυτήν, προτάσσοντας όλα όσα μας ενώνουν, ώστε με την συμπαράταξη, μέσω των επερχόμενων εθνικών εκλογών, να έχουν τη δύναμη να επιβάλουν τις καλύτερες εθνικές λύσεις.

Προς τούτο γίνεται αποδεκτή εκατέρωθεν η Ιδρυτική Διακήρυξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καθώς επίσης ότι ο πολιτικός φορέας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα συνεργαστεί ούτε προεκλογικά, ούτε μετεκλογικά είτε εντός Βουλής είτε εκτός Βουλής, με κανένα μνημονιακό πολιτικό κόμμα ή σχηματισμό ή μεμονωμένο βουλευτή που ψήφισε τα μνημόνια ή τους εφαρμοστικούς τους νόμους ή έχει θέσεις υπέρ αυτών".

Το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙΜΗΣ υπογράφουν:
Σπίθα Νέας Πεντέλης, Πεντέλης, Μελισσίων (εκπρόσωπος Γιώργος Αλαϊάδης)
Σπίθα Αγώνα Ελληνικού (εκπρόσωπος Κώστας Δούκας)
Λακωνική Αγωγή (εκπρόσωπος Σωκράτης Χριστοδουλάρης)
Ομάδα Θεσσαλονίκης (εκπρόσωπος Κώστας Σαμαράκος)
Ένωση των Ελλήνων (εκπρόσωπος Κίμωνας Μακρής)
Δίκτυο Άμεσης Δημοκρατίας Ανδριών-Δ.Α.Δ.Α (εκπρόσωπος Σταύρος Βιδάλης)
Αγανακτισμένοι-Αποφασισμένοι (υπέγραψε ως μέλος ο Μηνάς Μαλάκος)
Άμεση Δημοκρατία (Κίνημα, εκπρόσωπος Αλέξανδρος Κοντος)
Σπίθα Αποκορώνου-Χανίων (εκπρόσωπος Παντελής Καπαρουδάκης)
Σπίθα 40 Εκκλησιών Θεσσαλονίκης (εκπρόσωπος Δημήτρης Μικρόπουλος)
Λαϊκή Συνέλευση Παλαιού Φαλήρου (Εκπρόσωποι Γιώργος Σεμερτζιάν,Ιωάννα Κοκκίνου)
Αφήστε σχόλιο...

Προσεχή Γεγονότα

Τετ Αυγ 05 @21:00 - 09:00PM
"Πέρσες"
Πεμ Αυγ 06 @20:00 - 08:00PM
Αντιγόνη
Σαβ Αυγ 15 @21:00 -
Χορευτικά σόλι

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 146 επισκέπτες και κανένα μέλος